30.10.2016

OLOHUONEEN SISUSTUSTA


Meidän olohuoneessa alkavat huonekalut ja tavarat pikkuhiljaa löytää paikkansa. Nyt olisi siis vuorossa pientä sneak peekiä kotoisaan kaksioomme, jonne poikaystävän kanssa syyskuun lopulla muutimme. Uutena hankittiin niin sohva, sohvapöytä kuin mattokin sekä joitakin pienempiä koristeita. Oon tosi tyytyväinen etenkin Ellokselta tilattuun mustavalkoiseen mattoon. Kriteereinä oli puuvillainen, skandinaavisen tyylikäs, pehmeä matto ja tämä Fremont-matto oli juuri sellainen kuin toivoinkin! Olohuoneesta puuttuu vielä tämä Elloksen hylly* sekä tauluja seiniltä, mutta niitä ehtii ostaa sitä mukaa, kun löytyy mieleisiä. Parasta meidän asunnossa on ehdottomasti korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat sekä vanhanaikaiset isot ikkunat, joista oikein tulvii valoa sisään.

Huom! Uudet tilaajat saavat Ellokselta* tilauksen kalleimmasta tuotteesta 40 % alennuksen! Tarjous on voimassa 31.12.2016 asti. Alennuksen saa normaalihintaisista vaatteista, kengistä, asusteista, kodintekstiileistä, sisävalaisimista, tapeteista ja matoista. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä huipputarjous ja laittaa vaikka uusi matto tilaukseen edullisesti!

M

7 kommenttia:

  1. Vau miten hyvältä näyttää!<3 Ihanan raikas koti :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näköinen kokonaisuus, tosi kotoisaa! :) Tollaiset "kevyet" sohvapöydät miellyttää silmää ihan hirveästi ja vielä noi neilikat siinä päällä, täydellistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kirsi!<3 Neilikat onkin ihan lempparikukkia tällä hetkellä! :)

      Poista
  3. Super kiva olohuone!<3 Eteenkin tuo matto on super kiva.

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Onpa kivasti ja hyvällä maulla sisustettu, vau :)

    VastaaPoista