Pohja:
50g manteleita
50g cashewpähkinöitä
2 rkl vettä
Täyte:
2 kananmunan valkuaista
0,5 dl erytritolia (karppisokeria)
100g maustamatonta tuorejuustoa (kevyt)
1 dl vadelmia
3 liivatelehteä
Valmista ensin pohja. Jauha mantelit ja pähkinät tehosekoittimessa veden kanssa tasaiseksi massaksi ja painele massa leivinpaperilla vuoratun pienen irtovuoan pohjalle. Nosta vuoka jääkaappiin.
Laita liivatteet kylmään veteen. Vatkaa huomeenlämpöiset valkuaiset ja erytritoli kovaksi, kiiltäväksi vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa tuorejuusto ja vadelmat tasaiseksi. Kiehauta tilkka vettä, sulata siihen liivatteet ja sekoita vadelma-tuorejuustoseoksen joukkoon. Yhdistä seos ja valkuaisvaahto varovasti sekoittaen ja nostele täyte vuokaan. Anna kakun hyytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Puolikas kakku huutaa mun nimeä vielä jääkaapissa joten taidan hakea palasen. Kun kerrankin on herkkua mitä voi syödä ihan huoletta! :)
♥ M
nammmm!! <3 Kaikki juustokakut on niin mun herkkua<3
VastaaPoistaJoo sama täällä!! :P <3
PoistaAivan ihanan näköinen kakku ja reseptikin kuulostaa tarpeeksi simppeliltä, kerrankin, kun terveellisistä herkuista puhutaan! Kiitos tästä, viikonloppuna kokeilen tätä :D
VastaaPoistaJoo oon huomannu saman että monesti kaikkiin terveellisimpiin juttuihin tulee mitä erikoisempia aineita :D mutta tää on yksinkertainen ja helppo :)
PoistaOnpa herkullisen näkönen pikku kakku!:) :p
VastaaPoistaOli kyllä tosi herkkua vaikka onkin vähän terveellisempi kakku :D
PoistaTosi kiva blogi sulla! :) ja nami mikä kakku, täytyy kyllä testata!
VastaaPoistaKiitos tosi paljon! :)
PoistaHyvältä näyttää
VastaaPoistaKiitos! :)
Poista