28.5.2013

iPhone 5

Kävin eilen hakemassa itelleni jo kauan himoitsemani uuden iPhonen. Koska Balilla oisin kuitenkin hajottanu sen tai se olis varastettu niin oli fiksumpi odottaa ja hankkia se vasta täältä Suomesta. Odotus todellakin palkittiin ja oon ihan rakastunu mun uuteen puhelimeen. Oon sen kanssa nyt pari päivää räpeltäny ja jotenkin oppinu käyttämäänkin, vaatii kyllä vielä harjotusta kun oon tähän asti ollu niin vannoutunu nokialainen :D Mutta näin parin päivän kokemuksella voin kyllä sanoo että tykkääntykkääntykkään!!!!


Sain nyt vihdoin myös Instagramin ja oon heti ihan koukussa, en tajuu miten oon voinu elää ilman! Mut löytää nimellä mintsulii, käykää seuraileen!! :)

M

4 kommenttia:

 1. hei :)! tosi kiva blogi ja hieno puhelin !:) mul ois vaa semmosta kysyttävää et kun olit siellä balilla niin kannoitko järkkäriä mukana ja kuinka useesti ja piditkö sitä laukussa jos se siis oli mukana :) kiitos jos ymmärsit ja vastaat :D ja onko sul järkkärin canon eos 1100d? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä kannoin järkkäriä tosi paljon mukana ja yleensä pidin laukussa tai sit aika usein se roikku vaan kaulassa. Baariin en ottannu kertaakaan ku ois ollu varmaa entinen sen jälkee :D Ei tullu kertaakaan tilannetta että joku ois yrittäny varastaa sen vaikka se välillä roikku mulla sillai selän puolellaki. Sellasissa ns ruuhkissa jos oli paljon ihmisiä nii suojelin sitä kaksin käsin ettei kukaa vaa nappaa. Joo se on 1100d :)

   Poista
 2. ig on vaan niin koukuttava!:D

  VastaaPoista