20.6.2013

Pieniä ostoksia ja juhannusterkut

Käytiin tiistaina kirppiskierroksella Bonuksella ja Radiolla, ja löysinkin sieltä muutaman kivan jutun. Mukaan lähti ihanat H&M:n kukkabiksut, Lanvinin Marry me! body lotion ja Givenchyn suihkugeeli. Varsinkin noi lotion ja suihkugeeli oli huippulöytöjä, tykkään molempien tuoksusta ihan älyttömästi! Pitää alkaa useemminkin käymään kirppiksillä kun sieltä yleensä aina löytää kaikkee kivaa :)


Eilen jaksoin panostaa vähän enemmän kynsienlaittoon ja peruslakkaamisen lisäksi laitoin kynsiin glitteriä. Lopputuloksena oli ihanat kimaltavat barbipinkit kesäkynnet, näistä tuli heti lempparit :)


Päivällä kun tulin salilta niin jouduin meneen Seppälään piiloon yhtä tyyppiä :'DD. Niin sieltä löysin alesta tollasen kivan tekonahkaisen rannekorun :)


Tästä tuli nyt tällanen sekava postaus mutta mulla on nyt kauhee kiire :D Hyppään kohta koirien kanssa bussiin ja matkaan Jyväskylään juhannuksen viettoon. Tänä vuonna joudun jättämään festarit välistä, joten tiedossa on siis rauhallinen viikonloppu perheen kanssa :) Te ketkä suuntaatte festareille, kesämökeille tai mihin ikinä meettekin niin pitäkää ihan superkivaa ja nauttikaa Suomen kesästä!

Ihanaa ja aurinkoista juhannusta kaikille!!! ♥

M

5 kommenttia:

  1. Vau, ootpa tehnyt hyviä löytöjä :)

    VastaaPoista
  2. Et tiedä kuinka nauroin tolle "kun tulin salilta niin jouduin meneen Seppälään piiloon yhtä tyyppiä" :--D Mut hauska rannekoru! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti hahhaha :DD Sillon ei ollu kivaa mut onneks jälkeen päin naurattaa :D

      Poista
  3. Wow kuinka kauniit kädet ...

    VastaaPoista