11.2.2015

Shoppailu Balilla

Multa on toivottu Balin shoppailuun liittyviä postauksia, joten nyt olisi sellaista luvassa! Kun laittaa googleen "bali shoppailu" niin mun blogi tulee sieltä ekana, vaikka en oo koskaan pelkästä shoppailusta postausta tehnykään. Nyt ajattelin sitten koota kaikki jutut yhteen ja samaan, joten ei tarvii kaikkia vanhoja postauksia selata yksitellen. Eli toivottavasti tästä on hyötyä Balin suunnalle matkaaville :)

Shoppailumahdollisuudet Balillahan on tosi hyvät ja hintataso Suomeen verrattuna useimmissa paikoissa hyvinkin edullinen! Oon koonnu tähän alle erilaisia paikkoja, missä voi tehdä ostoksia. Useimpiin näistä pääsee helposti taksilla, mutta Denpasarin jäätävissä ruuhkissa skootteri on aika kätevä!


Ostoskeskukset

 Beachwalk ostoskeskus löytyy Kutalta, ihan Kuta beachin läheisyydestä (Jalan pantai Kuta). Sieltä löytyy näitä länsimaisten ketjujen liikkeitä, kuten Mango, Zara, New look, Victoria's Secret, Bershka ja monia muita. Hinnat on lähes Suomen tasoa, ellei jopa kalliimpia! Tän takia Beachwalkilta ei ihan kauheasti ole tullut osteltua, paitsi tietysti VS:ltä ;) Beachwalkissa on myös leffateatteri ja paljon ravintoloita ja kahviloita, joten ajan saa kyllä hyvin kulumaan.

Discovery Mall sijaitsee myös Kutalla (Jalan Kartika Plaza). Sieltä löytyy myös isojen ketjujen liikkeitä, surffikauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Siellä on myös iso alue, missä myydään kaikkia Bali-matkamuistoja paljon halvemmalla kuin katukojuissa (ellei sit oo superhyvä tinkimään!)

Mal Bali Galeria ostarilta (Jalan By Pass Ngurah Rai) löytyy jo edellä mainittujen liikkeiden lisäks muutama paikallinen (?) liike, joissa myös hinnat on aika paljon alhaisemmat. Esimerkiksi Mata hari on sellainen Sokoksen tapainen tavaratalo, mistä löytyy kaikenlaista, mutta etenkin sen kosmetiikkaosasto on mun mieleen. Löytyy edullisesti esim. Max factoria ja NYX:iä, mitä viimeks taas hamstrasin kunnolla. Toinen ihana liike on vaaleanpunainen Stroberi, mistä löytyy ihan naurettavilla hinnoilla koruja, kynsilakkoja, puhelinlankaponnareita ja kaikkea muuta söpöä!

Carrefour on iso hypermarketti Sunset roadilla ja tehtiin siellä aina ruoka/juomaostokset kun asuttiin villassa. Hinnat on tosi alhaiset ja valikoima niin laaja, että löytyy vaikka minkälaisia tuotteita. Varsinkin hedelmä- ja leipomo-osastot on huippuja! Carrefourista löytyy halvalla myös kosmetiikkaa, meikkejä ja esimerkiks kilohinnalla myytäviä pyyhkeitä, joita Balilla on hyvä olla useampi.


Outletit

Mun mielestä kaikista parasta Balilla shoppailussa on outletit! Indonesiassa valmistetaan paljon vaatteita, minkä vuoksi noihin outleteihin tulee sieltä kaikenlaisia vaatekappaleita. Jotkut niistä saattaa olla ns. kakkoslaatuisia eli niissä saattaa olla joku ihan pikkuriikkinen virhe, mitä tuskin käytössä edes huomaa. Mutta paljon löytyy myös sellaista normaalia kamaa, mitä ei sitten jostain syystä olekaan lähetetty eteenpäin myyntiin maailmalle. Esimerkiks viime keväänä ostin outletista H&M topin, mikä tuli myöhemmin myyntiin liikkeisiin Suomessa, ha! ;) Muita outleteissa myytäviä merkkejä on Victoria's Secret, Forever21, Hollister, Abercombie & Fitch, Vila, Vero moda, Old navy, Zara, Mango, Esprit, Aeropostale, La Senza, and the list goes on and on.. Outleteissa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, koska joissain myydään myös kopiotuotteita. Aidot kuitenkin tunnistaa esim. pesulapuista ja noita halvempia ketjumerkkejä tuskin kukaan alkais edes kopsaileen. Ne Chanelia huutavat printtipaidat kannattaa siis jättää suosiolla hyllyyn :D

Bali Millenia factory outlet sijaitsee Denpasarissa sellasessa pienessä Denpasar Junction ostoskeskuksessa (Jalan Teuku Umar), jonne saattaa olla vähän hankalaa löytää. Milleniasta löytyy vaatteita sekä naisille, miehille että lapsille. Jos haluaa tehdä hyviä löytöjä, niin siellä pitää vähän penkoakin, jotta löytää ne yksittäiset helmet sieltä muiden riepujen joukosta! Edit: Lopettanut toimintansa!

Bali Brasco löytyy Sunset roadilta ja sielläkin riittää shoppailtavaa kahden kerroksen verran niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Brascossa myydän ikävä kyllä myös noita kopiotuotteita joista mainitsin, joten kannattaa katsoa tarkkaan mitä ostaa. Mutta kuten sanoin, ne feikit kyllä tunnistaa sieltä joukosta :) Brascossa on myös ihana vauvanvaateosasto, josta syksyllä hamusin ylisöpöjä pikkuisia vaatteita siskon vauvalle..

Hardy's mall ostareita löytyy Balilta useita, mm. Sanurista ja Nusa Dualta. Niissä myydään pääasiassa sellaisia balilaisia vaatteita ja alkuun saattaa tuntua että äkkiä pois täältä :D Mutta kun katsoo tarkemmin, niin niissä on myös omat outlet-osastot, joissa on sitten paljon noita tunnettuja merkkejä myynnissä, kuten Victoria's Secretin alusvaatteita pilkkahinnoin :)


Pikkuliikkeet

Varsinkin Kutalta ja Seminyakista löytyy paljon ihania pieniä putiikkeja, joissa myydään tosi tyylikkäitä, vähän boheemeja vaatteita. Mun omia suosikkeja näistä on Lost in paradise ja Somewhere. Ne on just sellasia vaatteita mitä ei Suomesta saa eikä varmasti tuu täällä samanlaisia kadulla vastaan. Hinnat niissä onkin sitten Balin tasoon nähden kalliita, mutta uusi bilemekko Alleycatsiin on varmasti sen arvoinen ;)

Myös Denpasarista löytyy näitä pienempiä liikkeitä, joista parhaimpia on mun mielestä Kiss miss boutique, Miss Cherry ja Cherry. Noi on kaikki tavallaan samoja liikkeitä, mutta niillä on eri nimet ja niitä on joka puolella Denpasaria. Kaikissa niissä on pinkit seinät eli siitä tunnistaa hyvin! Ne myy kans esim. Forever21, H&M, Hollister, Abercombie jne merkkejä. En muista kaikkien osotteita, mutta Millenian kanssa samasta ostarista löytyy yks, toinen (isoin näistä) Jalan Hasanudin no. 53 ja kolmas osoitteesta Jalan Sutoyo no. 5. Tän viimesen vieressä on myös Club8 liike, joka myy hyvin samantapaisia vaatteita kuin Kiss Miss ja Cherryt.

Toivottavasti nämä tiedot ei oo vielä kauheesti vanhentunu elokuun jälkeen. Jos tulee vielä kysyttävää tai ette vaikka löydä jotain paikkaa niin autan mielelläni! :)

M

26 kommenttia:

  1. Jee, postauksen pyytäjä kiittää! Samoja vinkkejä oisin antanut itsekin :) Googlailin jo meidän reissua varten etukäteen noita Denpasarin pikkuputiikkien osoitteita mutta nyt sain tarkennusta sulta. Kiinnostaisi tietää, mitkä oli sun parhaat ostokset outleteista? :) Löytyikö semmosia kunnon aarteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä vaan! :) hyvä että sait tarkennusta, niistä löytyy tosi huonosti tietoa netistä. Mekin löydettiin ihan sattumalta osa niistä :D Mä ostelin sieltä niin paljon etten kyllä oikein muista enää mikä ois ollu parasta.. Mut ainaki kerran ku mentiin yhteen noista Kiss miss kaupoista nii siellä oli alennusmyynnit ja esim vs toppeja kahdella eurolla :DD Niijoo ja yks parhaista löydöistä on Edwinin farkkushortsit, tais olla 8e! Oon löytäny sieltä muutenkin tosi kivoja shortseja, niitä on yleensä kyl vaan yhet kappaleet aina yksiä, mutta hyvällä tuurilla löytää kyllä omaa kokoa :) kannattaa vaan just tarkkaan tutkia niitä rekkejä, kun osa niistä ihanista vaatteista saattaa hukkua niiden muiden joukkoon!

      Poista
    2. Mä ostin pari VS-teepaitaa vitosen kappale :D Oi että, kohta taas <3

      Poista
    3. Ei hitsi oon niin kade, mäkin haluun Balille!! :D <3

      Poista
  2. Apuaa!!! Tuohan on kunnon paratiisi :*<33 määki haluun!! Oot löytäny just kaikkea niin ihanaa ja tyttömäistä <3 tuun varastaan ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo arvaapa tekikö itelläkin mieli päästä taas tonne shoppailemaan!! :D <3 haha uskallakin yrittää! ;)

      Poista
  3. Oih mitä ihania tuotteita <3!!

    VastaaPoista
  4. Oi mikä reissukuume iskee tälläsiä postauksia lukiessa :) voi mitä kuvia ja mitä tuotteita, oi oi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Balilla on kyllä ihanaa shoppailla <3 voi kun pääsis sinne taas, kauhea reissukuume täälläkin :D

      Poista
  5. Näitä Bali-postauksia on ollut kiva lueskella. Nostattaa matkakuumetta. :)

    VastaaPoista
  6. Oi vitsi, mitä kaikkea ihanaa oot löytäny! <3 Balille matkustaminen on mulla yks iso unelma, ois ihan mahtavaa päästää sellaiseen paratiisiin ja ostosmahdollisuudetkin vaikuttais olevan ihan huiput! Ehkä vielä jonain päivänä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä kiva matkakohde, kun sieltä pikku saarelta löytyy vaikka mitä kaikkea kivaa <3 kunpa itekin pääsis taas.. :)

      Poista
  7. Oiii mitä kaikkia ihania tyttömäisiä juttuja, mulle kans!! :o<3

    VastaaPoista
  8. Oi kiitos tästä, tää tuli todellakin hyvään saumaan, shoppailuvinkit kelpaa aina ja tästä oli itselle paljon hyötyä! <3 Ja voi herranjumala että kuulostaa täydelliseltä ostosparatiisilta, tonnehan tarvitsee viisi peräkärryä että saa kaikki ostokset mahtumaan, apuaaaaaa... :D Näistä sun Bali-postauksista on ollut niin paljon apua kun sinne suuntaa, kiitos siis näistä, oon lukenut näitä ihan intona! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä ihana kommentti, kiitos <3 tää on bloggaamisessa niin parasta kun kuulee että jollekin on näistä iloa! :) ei vitsi oon kade että pääset tonne, ne peräkärryt tulis varmasti aika tarpeeseen!! ;)

      Poista
  9. Kiitos hirmusesti vinkeistä! Oon huhtikuussa menossa balille ja lähes tyhjän matkalaukun kaa ois tarkotus lähtee että pääsee sopivasti tyhjentään tilin ennen kesää :D Mua kiinnostaa eniten noiden VS -alushousujen tarkka sijainti et saako niitä siis tuolta millenia factory outletista vai jostain muualta vai jopa monesta paikkaa?:) Jeejee nyt aloin innostuun oikeen urakalla kun vähän tietää minne päin siellä kannattaa suunnata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin kans vastata tähän! Me löydettiin parhaiten alkkareita Denpasarista, juurikin noista Kissmiss- ja Cherry-putiikeista. VS:ää ei silloin ollut Millenialla tarjolla, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa, sillä tarjontahan vaihtuu.

      Taistellaampa siis yhdessä näistä huhtikuussa :D

      Poista
    2. Me tyhjennettiin sillon millenia noista vs-pikkareista, mutta niille tosiaan tulee niitä erissä että hyvällä tuurilla niitä voi sieltäkin löytää :) Hardy'sista löytyi kans vielä ainakin elokuussa ja alkkareiden lisäksi myös joitain rintsikoita! :) Kivaa reissua teille ja tehkäähän hyviä löytöjä, oon pikkusen kade vaan!!! ;) ♥

      Poista
  10. Ajantasaista tietoa: Denpasar Junction oli lähes maantasalla, joten Milleniaa ei enää ole :/ Kissmissit ja Hardy's tosin korvas sen puutteen hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whaaat :o Voi harmi :( Kiitos paljon tiedosta, pitääkin muuttaa se tähän tekstiin :) Hyvä että löytyi silti shoppailtavaa ;)

      Poista
  11. Hei Minna! Olen lähdössä balille pariksi viikoksi ja menossa amediin ja ubudiin. Onko siellä hyviä ostospaikkoja. Esim.outlet myymälöitä.
    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Me tehtiin vaan päivän reissut Amediin ja Ubudiin eikä käyty shoppailemassa, joten en osaa kyllä kovin hyvin tuohon vastata. Amedissa ei kyllä ainakaan bongailtu mitään kauppoja ja Ubudissa puolestaan myydään enemmänkin käsitöitä jne. Tästä on tosin jo muutama vuosi kun siellä käytiin että voihan olla että sinne on joitain vaikka tullutkin :)

      Poista
  12. Kiitos vastauksesta! No minäpä laitan tietoa sivuillesi kun sieltä palailen niin ollaan molemmat vähän viisaampia;)
    Johanna

    VastaaPoista