11.7.2013

Sushia ja suunnitelmia

Tehtiin eilen illalla Pihlan kanssa ite sushia. Monista voi olla outoo, mutta mä en ennen eilistä ollu ikinä edes maistanut sushia! Sen tekeminen oli kivaa ja yllättävän helppoa. Mua oikeesti jännitti mille se maistuu tai tykkäisinkö ees koska oon todella valikoiva ruuan suhteen. Mutta yllätyin positiivisesti ja oli ihan sairaan hyvää! En vieläkään tiedä mille se maistu, mutta tositosi hyvälle! Ehkä ens kerralla uskaltaudun jo ihan oikeeseen sushiravintolaan :)


Ja arvatkaas mitä muuta me tehtiin???? Varattiin lennot Lontooseen!!!! Oon super innoissani, oon jo pitkään halunnu matkustaa sinne ja nyt pääsen toteuttaan tänkin haaveen. Lähdetään syyskuun puolivälissä ja ollaan neljä yötä. Tällanen miniloma tulee varmasti tarpeeseen! Jos ootte käyny Lontoossa niin kertokaa ihmeessä vinkkejä mitä siellä kannattaa (shoppailun ) lisäks tehdä ja nähdä :) Lontoon lisäks on yks toinenkin reissu suunnitteilla... Mä en jaksa oottaa!

Kuva: weheartit

M

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, Lontoo on kyl tosi ihana kaupunki!! Shoppailijan paratiisi jos näin vois sanoa, kaikkea löytyy laidasta laitaan ja muutenkin paljon nähtävää, esim. just Big Ben, London Eye jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oon kuullu että Lontoossa on ihan mahtavat shoppailumahdollisuudet! :) ja Big Ben ja London eye on kans varmasti ihan must juttuja nähdä :)

   Poista
 2. Sushi on aivan parasta! <3 en oo ite tehnyt mutta paljon syönyt rafloissa!!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy kans mennä testaan joku sushimesta! :)

   Poista