15.9.2013

Kouvolan reissu

Lähdettiin lauantaiaamuna Anniinan kanssa roadtripille kohti Kouvolaa ihanien Iinan ja Hennan luo, joiden kanssa asuttiin Balilla. Oon onnellinen että ystävystyttiin näihin tyttöihin viime keväänä ja nähdään edelleen säännöllisesti vaikka välimatkaa vähän onkin. Meidän nelikolla on vaan aina niin huippu hauskaa yhdessä ♥ Kouvolaan päästyä mentiin käymään Coffee housessa kahvilla sillä välin kun odoteltiin Hennan pääsevän töistä. Ilta jatkui hyvän ruuan ja juoman merkeissä kuulumisia vaihdellen ja tietysti Bali-juttuja muistellen ;) Lähdettiin tietysti vielä mielenkiinnolla Kouvolan yöhön, koska olin Kouvolassa ekaa kertaa ja aina nää meiän tapaamiset menee vähä juhlimiseks :D Jälleen kerran oli ihan mahtava ilta hupsujen ystävien seurassa! No mutta annetaanpas kuvien kertoa enemmän :)

Mekko Mango, balleriinat H&M, korut Gina tricot/New yorker Seuraavan kerran postailenkin sitten vasta viikon päästä, koska huomenna suuntaan kohti Lontoota!! Sitten saattekin monta postausta koska kuvia tulee varmana napsittua taas tuhansia. Instagramia päivitän varmasti reissun aikana ahkerasti, mut löytää sieltä nimellä mintsulii. Mun pitäs olla jo nukkumassa mutta tossa toi avonainen matkalaukku keskellä olohuoneen lattiaa odottaa vielä pakkaajaansa :D Tulee varmana huippureissu ja pääsen vihdoin shoppaileen ihan kunnolla jeeee!

Palaillaan ens viikolla ihanat!!

M

4 kommenttia:

 1. aivan ihanan näköistä ja niiin kauniina taas siel menty!<3

  VastaaPoista
 2. oli kyllä ihan huikea viikonloppu, ihme että meistä löytyi noin monta onnistunutta kuvaa;DD ihanaa reissua ja muista laittaa kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja ihan totta kyllä haha :DD Kiitti! Pommitan sua heti tänää ;D

   Poista