10.10.2013

Uusi rakas

Oon niin rakastunut ja onnellinen, en ois uskonut että tää vois olla jonkun miehen ansioita. Mutta Louis vaan on niin mahtava ja tekee monen naisen unelmista totta. Vihdoin mun haave toteutui ja sain kiikuttaa hänen Lontoon liikkeestään ostoskassin täynnä rakkautta ja iloa... Niin se vaan menee että laukkukin voi tehdä tosi onnelliseks, ahh materialismionnellisuus on ihanaa :)


Ruskeasta LV-boksista paljastui kankaaseen kääritty Speedy 30 Damier ebene -kuosissa. En vois olla valintaan enää tyytyväisempi, oon aivan myyty ja laukku ylitti kaikki odotukset vielä moninkertasesti. Nyt vielä paremmin huomaa aidon designer-laukun ja esimerkiksi jonkun H&M:n laukun eron. En oo löytäny Speedystä yhtäkään "vikaa" vaikka oon ihan ettimällä ettiny, se vaan on ihan täydellinen! Ja jos se sattuis menemään jostain kohtaa rikki niin LV:n laukuilla on takuu ja se korjattaisiin. Nyt mulla on elinikäinen, klassisen ihana ja kestävä rakas, joka varmasti säilyy vielä mun omille lapsille ja miksei myös lapsenlapsille :)


Mitä designer-laukkuja te omistatte tai haaveiletteko jostain tietystä ihanuudesta? :)

M

10 kommenttia:

 1. Ihana speedy! Mulla on neverfull mm mutta oon pitkään jo halunnu Alman.. Täytyy vaan vielä säästää kun se on niiiin kallis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oii Alma on aivan ihana mutta joo tosiaan ei kovinkaan edullinen :D mutta varmasti hintansa arvoinen, tsemppiä säästämiseen! :)

   Poista
 2. *kuolaaa*

  Voi mikä kaunokainen! Itsellä haaveissa saman kuosin Neverfull, ehkä sitten joskus. Ja Louis on kyllä täydellinen mies ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) tuo kuosi on kyllä ihan mun lemppari tällä hetkellä, näyttää upealta myös Neverfullissa <3 haha niin se vaan on ;D

   Poista
 3. Oon miettinyt pitkään speedy 30 ja 35 välillä niin mitä tuohon 30-kokoiseen mahtuu? Sopiiko koululaukuksi sun mielestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän tota koulussa joo ja sinne mahtuu kyllä kaikki tarpeellinen jos ei tarvii olla mukana mitään A4-kokosia kirjoja/paksuja luentolehtiöitä. Mä teen sen verran vähän muistiinpanoja luennoilla että toi riittää mulle hyvin ja jopa mun nahkatakki mahtuu sinne kaikkien muitten kamojen joukkoon, mut esim. lukiokirjoja ei tonne kyllä saa mahtumaan :/ Eli siihen tarkoitukseen sopii varmasti paremmin sitten speedy 35 :)

   Poista
 4. OOON niin kade tosta!!!! :D

  VastaaPoista