31.3.2014

Jannika B:n salaiset levyjulkkarit

Viime tiistaina oli (taas) hyvä syy lähteä käymään Helsingissä, koska voitin liput ihanan Jannika B:n salaisille levyjulkkareille. Keikka oli sen vuoksi salainen, ettei sinne voinut ostaa lippuja, joten sinne ei päässyt ihan kuka tahansa! Yleisö koostui lähinnä Jannikan läheisistä ihmisistä, mutta myös muutamalla fanilla oli mahdollisuus osallistua tähän huikeaan iltaan kilpailun kautta. Eli minä siis voitin NRJ:ltä avec-liput ja melkein halkesin innostuksesta! Otin Anniinan aveciksi ja me vietettiin oikein kiva ja tapahtumarikas päivä Helsingissä :)


Syötiin lounaaksi sushia, mitä mä olin himoinnu jo vaikka kuinka kauan. Siihen tulee välillä semmonen ihan käsittämätön himo, varmaan sushin ystävät tiiätte mitä tarkotan?? :D Hitsi että oli kyllä hyvää! Ahh ja jälkkäriks maistu Starbucksin frappuccinot!


Keikka oli ihan mieletön ja Jannika niin taivaallisen kaunis! Noi pinkit hiukset on ihan sairaan ihanat ♥ Uuden levyn biisit kolahti ihan täysillä ja meni iho kananlihalle koko ajan, huikeeta! :D


Tuomas Kauhanenkin nousi lavalle ;))))))


Ilta oli siis aivan mahtava ja oon niin kiitollinen siitä, että sain tällasen upean mahdollisuuden päästä näin lähelle kuuntelemaan artistia, jota oon suorastaan palvonut jo ihan ekasta sinkusta asti :D KIITOS ♥

M

4 kommenttia:

 1. Jannika on kyllä niin upea!! Oon aina ihaillu noita hiuksia ihan hirveästi :D Niiiin makeet<3 Oot kyllä onnentyttö ku pääsit tuonne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!! Mäkin oon aina ihaillu niitä ja haaveillu samanlaisista :D Oli kyllä ihana kokemus ♥

   Poista
 2. Eikä mikä mahtava kokemus ♥♥♥ päivä oli varmasti sellainen jonka muistat pitkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mahtavaa! :)) Varmasti muistan ♥

   Poista