12.4.2014

Ensimmäiset päivät Balilla

Nyt ollaan jo melkein viikko ehditty viettää Balilla ja on tapahtunu jo vaikka mitä! Matka meni hyvin ja sunnuntai-iltana lentokentällä meitä oli vastassa ihana poika nimeltä Ketut, joka järjesti meille kyydin villalle. Villa oli yhtä ihana mitä oltiin kuvista ajateltukin ja uima-allas näytti niin houkuttelevalta, että hypättiin sinne saman tien kun Ketut oli skobollaan häipynyt :D Tältä meillä näyttää:


Meidän alkuviikkoon on kuulunut auringonottoa, meressä uimista, ravintolaruokaa, tuoreita hedelmiä (meiän jääkaappi on koko ajan täynnä vesimelonia, yök), skobolla ajamista ja tietysti myös juhlimista kerran Balilla ollaan! ;) Ollaan myös käyty manikyyrissä, hieronnassa ja shoppailemassa Denpasarissa, joten lomafiilikseen ollaan kyllä päästy ihan täysin ja stressaaminen koulujutuista ja töistä on unohtunu kokonaan.


Vähän jännittäviäkin hetkiä ollaan koettu. Ajettiin eilen nelistään Galleria-ostarille ja ison risteyksen jälkeen meitä olikin enää kolme, koska Nida oli kääntynyt väärään suuntaan :D Ja koska minä ja Anniina oltiin ainoat jotka tiesi minne piti ajaa, ei Nidalla ollu mitään käsitystä missä se oli. Me jatkettiin matkaa kolmisin, koska tie oli sen verran iso ettei pystynyt pysähtymään. Ajettiin risteyksen ohi, jossa tietenkin oli poliiseja ja blondin tukan hulmutessa kypärän alta oli poliisisedillä heti kädet pystyssä.. Siinä sitten sekunnin ajan mietin että pysähdynkö, mutta väänsin sittenkin vaan lisää kaasua ja kaahattiin kaikki vaan karkuun motarille :'DD Sydän hakkas pikkusen, mutta meidän onneksi poliisit ei lähteny perään ja päästiin perille Galleriaan. Nida oli tietenkin yrittäny soittaa monta kertaa ja annettiin sille ohjeet että miten Galleriaan ajetaan. Hetken päästä se sitten soittaa takasin ihan paniikissa että poliisit pysäytti sen :D Oltiin kaikki ihan että ei oo oikeesti todellista! Me ei mitenkään voitu mennä takas auttamaan Nidaa kun just oltiin vaan kaasutettu niitä karkuun!! Me Anniinan kanssa tiedettiin miten niitten poliisisetien kanssa pitää toimia (ne sakottaa ilman mitään perusteita jotta sais vaan rahaa itelleen) ja ohjeistettiin Nidaa sanomaan "saya mahasiswa" ja antamaan niille 200 000 rupiaa (n. 14e). Hetken päästä se sitten soitti että oli antanut kaikki rahansa 50 000 rupiaa (3,5e) ja päässyt menemään. Hyvän tilin kyllä teki poliisit ;D Mutta aluks toivottomalta tuntuneesta tilanteesta selvittiin lopulta ja päästiin shoppailemaankin!

Kohta me lähdetään taas biitsille hakeen lisää brunaa ja illalla ois luvassa taas vähän biletystä. Kivat viikonloput sinne Suomeenkin! :)

M

14 kommenttia:

  1. Ääh, en kestä miten ihanan näköistä.. tonne kun pääsis :)

    VastaaPoista
  2. Kuvia sitten, jos Teuku Umarilla onnisti VS:n kanssa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli paljon vähemmän VS:ää kun ennen! Mutta kyllähän sieltä jotai löyty :))

      Poista
  3. oiii että mä en kestä <333 !!!

    VastaaPoista
  4. Hei, oon niin ilonen että löysin tän blogin! Oon nimittäin mahdollisesti TTY:n tuleva fuksi, ja pakko kyl sanoa, et teekkarityttöjen blogeja on aivan sairaan vaikee löytää :D Mutta joo, jään seuraamaan ja lukisin mielelläni lisää opiskeluja ja Tamperettaki käsitteleviä juttuja! :p Näyttää aivan ihanalta siellä Balilla, toi teidän villakin on niin epätodellisen täydellinen... Tulee varmasti ihan loistava vaihto siellä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kans huomannu saman että niitä ei kyl paljoo oo! Tervetuloa seuraileen, toivottavasti tykkäät :))

      Poista
  5. ^ Haha olis voinu lukea vähän ehkä pidemmälle tai tarkemmin :D Sä olitki vähän aiemmin jo siellä vaihdossa... Mut tulee varmasti loistava reissu!
    t. äskeinen anonyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin olin! :) haha en kauaa malttanu pysyä pois :D

      Poista
  6. ihana tuo teidän villa! pakko kait joskus itekki lähtä lomaileen ja vuokrata tollanen! minkä sivun kautta löysitte tuon vuokrausmestan? ja vähän kyselisin, että millä päiväbudjetilla tuolla selviää verrattuna suomen hintoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me löydettiin tää villa facebookin kautta, siellä on kaikkia sellasia "bali accommodation" ryhmiä joissa on paljon villailmotuksia :) täällä on oikeestaan kaikki suomen hintoihin verrattuna paljon halvempaa. Esim ravintolaruoka on juomineen 3-5e ja paikallista ruokaa saa halvimmillaan alle eurolla ja se on ihan mielettömän hyvää! Sit esim joku puolen tunnin taksimatka on ehkä 3e ja skootterin saa kuukaudeks alle 50e. :)

      Poista
  7. Heippa, saisinko ehdottaa että osallistuisit tähän (tai johonki muuhun tälläseen) kuvahaasteeseen ens kuussa? :) http://s25.photobucket.com/user/chantellelovell/media/FMS1/MAY-PHOTO-A-DAY_zps15a0483f.jpg.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi kuulostaa tosi kivalta! Kiitos vinkistä! :))

      Poista