30.1.2015

Talven kosmetiikkasuosikit


Ajattelin kertoa teille vähän mun tämän hetken lemppari kosmetiikkatuotteista, joiden avulla koitan tästä pitkästä talvesta selvitä.. Mun ei kovin usein tarvitse itse ostaa mitään kosmetiikkajuttuja, kun Livbox tuo mukanaan aina kaikenlaista kivaa joka kuukausi. Nyt oon kuitenkin hankkinut joitakin uusia puteleita, joista on tullut suosikkeja ihan päivittäiseen käyttöön :)


Victoria's Secret Passionate Kisses body mist
Tätä tilatessa mulla ei ollut mitään käsitystä miltä tää oikeasti tuoksuisi koska en VS:n liikkeissä oo ennen törmännyt tähän! Tuoksua kuvailtiin makeaksi ja kirsikkaiseksi, joten ajattelin että tää vois olla mun juttu. Ja ai että miten ihanalle imelälle kirsikkakarkille toi tuoksuukaan :D Monet ei ehkä tykkää noin makeasta mutta mä rakastan tota koko ajan vaan lisää! Tulee mieleen kesä  


Clinique All About Eyes silmänympärysvoide ja peitevoide
Tämä kaksikko lupaa kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa, poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Toi silmänympärysvoide tekee ihosta ihan silkkisen, jolloin peitevoide on helppo levittää sen päälle tasaisesti. Tossa peitevoiteessa on tosi paljon pigmenttiä, joten se hoitaa tehtävänsä ihan älyttömän hyvin! Mun ehdottomat lempparit!


Katy Perry Purr
Tämän tuoksun ostin jo kesällä Ausseista, mutta se jäi kaappiin odottamaan vuoroaan. Nyt kun oon saanu entisiä pulloja tyhjennettyä, niin otin tämänkin vihdoin kunnolla joka päiväiseen käyttöön. Toihan on vielä 100ml pullo, joten ei ainakaan heti lopu! Tuoksu on sellainen makean raikas, hedelmäinen ja kukkainen ja sopii musta tosi hyvin arkikäyttöön. En muuten malta odottaa että vihdoin nään Katy Perryn maaliskuussa iiiks


L'Oréal Paris Skin Perfection päivävoide ja NYX Pore Filler
Kesällä en välttämättä tarvii päivävoidetta BB-voiteen alle, mutta näin talvisin se on ihan must tai iho kiristää jo heti ulko-ovesta astuessa :D Skin Perfection voide kaunistaa ihoa ja tekee siitä tasaisemman, mutta samalla myös kosteuttaa. Iho tuntuu sellaselta miellyttävältä ja kevyeltä ton laittamisen jälkeen, tiiättekö mitä tarkotan! Toinen meikkipohjan tasoittaja on NYX:in Pore Filler, jonka ostin marraskuussa Wienistä. Käytän sitä päivävoiteen jälkeen ennen meikkivoidetta nenään, poskiin ja otsaan. Se tasoittaa ihoa ja tekee siitä mattapintaisen. Oon myös huomannu että meikki pysyy kauemmin kun panostaa hyvään pohjustukseen ja tuo on siihen aivan mahtava tuote :)


Cutrin Sensitive Care Spray ja Color Mask Silver
Sitten loppuun vielä pari hiustenhoitotuotetta. Ton Cutrinin hoitosuihkeen esittelin jo täällä, mutta pakko vielä hehkuttaa lisää! Se oikeasti tekee hiuksista pehmeät ja poistaa myös sähköisyyttä paljon paremmin kun muut koskaan testaamani suihkeet! Just tuota mun hiukset on pitkään kaivanneet. Ja sitten vielä Color Mask vaalealle tukalle, joka kirkastaa väriä ja poistaa keltaisuutta. Ekalla kerralla läträsin sen suihkussa märkään tukkaan lukematta ohjeita ja petyin kun ei tapahtunu mitään.. Seuraavalla kerralla pyyhekuivasin tukan huolellisesti ja kampasin aineen koko tukkaan kunnolla, annoin vaikuttaa 15min ja huuhtelin pois. Ja johan tehosi! Tää on tosi tarpeellinen kun yritän vältellä hiusten värjäämistä ja aurinkokaan ei vielä moneen kuukauteen näitä kutreja vaalenna, joten tällanen pieni värin kirkastus on just passeli.

Mitkä on teidän suosikkituotteita talvella, löytyykö samoja? :)

M

21 kommenttia:

  1. oii vaikka mitä ihania juttuja<3!!! minulta löytyy tuo silmänympärysvoide ja se on tosi tosi hyvä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpää<3 Joo se on kyllä ihan älyttömän hyvä! :))

      Poista
  2. osaat kyllä kuvata kaikki pienetkin jutut niin kauniisti :)<3 Mulla on samaa tuota päivävoidetta ja oon kyllä tykännyt! Ja kaikki Vs tuotteet on kyllä parhaita :)<3 Aijon ehdottomasti testata Clinique All About Eyes silmänympärysvoidetta ja peitevoidetta- kiitos siis vinkistä!! Mistä noita saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos! <3 Kannattaa kokeilla, ne on oikeesti tehokkaita ja hyviä tuotteita :) Ainakin stockalta ja sokokselta pitäis löytyä! :)

      Poista
  3. Noi Color Maskit on kyllä ihan parhaita, toi sama tuote on mullakin käytössä ja tykkään kovasti :) Cliniquen silmänympärysvoide on myös todella hyvä, täytyy ehdottomasti testata joskus tota peitevoidettakin, kiitos paljon vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä hyvä tuote! Varsinkin mun oma tukka kaipaa just tollasta tehohoitoa ja kirkastusta niin toi kyllä hoitaa hommansa hyvin :) Toivottavasti tykkäät siitä jos testailet <3

      Poista
  4. Oi tuo silmänympärysvoide kuulostaa hyvälle :) oon yrittänyt pitkään ettiä hyvää vaihtoehtoa joten täytyy nyt kokeilla tota sun vaihtoehtoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kokeilepas! Mä oon tykännyt ihan hirveästi <3

      Poista
  5. ihania lemppareita<3 itsekin oon todennut Cliniquen tuotteet toimiviksi, vaikken niitä hirveästi olekaan raaskinut ostaa hintansa vuoksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tässä lähiaikoina tykästyny niihin ihan kunnolla!<3 Noi on kyllä tosi riittoisia ja riittää ihan pieni määrä niin sinänsä hintakaan ei nyt liian paha oo. Vaikka kyllähän se aina vähän kirpasee :D

      Poista
  6. Ihanasti oot kuvaillu nuo tuotteet! <3 En oo käyttänyt edellä olevia tuotteita, mutta tuota color maskia voisin ostaa kokeiluun. Oon käyttäny bonacuren hopeashampoota ja oon kokenu sen hyväksi. Vaihtelu virkistää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Mäkin tykkään siitä bonacuren! Oon tehny sillain että oon eka pessy hopeeshampoolla ja sit vielä laittanu ton naamion niin toimii tosi tehokkaasti! :)

      Poista
  7. Itselläni on myös käytössä tuo colour mask!:) Tuo silmänympärysvoide kuulosti tosi hyvältä:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se taitaa ollakin aika suosittu! :) se on kyllä paras niistä mitä oon testaillu :)

      Poista
  8. Ihania suosikkeja & onnistuneita kuvia! Houkuttelis toi VS:n body mist:)
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Muakin houkuttelee taas joku uus, ne vaan on niin ihania :))

      Poista
  9. oih, tuli taas himo hankkia color mask! Käytin niitä opiskeluaikana usein ja tykkäsin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosi paljon, nillä saa niin helposti kosteutettua/kirkastettua hiuksia :)

      Poista
  10. Noihin Skin Perfectionin tuotteisiin ihastuin ikihyviksi kun sain ne testaukseen! Varsinkin tuota päivävoidetta on tullut läträttyä naamaan ihan toden teolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että mäkin haluisin testailla ton sarjan muitakin tuotteita, toi päivävoide on just niin hyvä että varmasti ne muutkin olis! :)

      Poista