7.1.2015

Vuosi 2014 osa 2

Noniin nyt päästään sitten mun loppuvuoteni pariin! Heinäkuussa seikkailut jatkui Australiassa ja siellä tuli nähtyä kenguru jos toinenkin ja tehtiin myös reissu Sydneyyn. Siellä pääsin ihailemaan Oopperataloa ja Harbour bridgeä sekä nauttimaan ison suurkaupungin viehätyksestä. Joku niissä pilvenpiirtäjissä vaan vetoaa ja voisin hyvin kuvitella itseni joskus töihin sellaiseen ;) Shoppailin myös niin paljon, että kotiin palatessa maksoin Bali-Singapore -lennolla matkalaukusta enemmän kuin itse lennosta..


Elokuun vietin sitten puolestaan Balilla kotoisissa maisemissa. Nautin aamuisin tyhjästä allasalueesta hotellin katolla, vedin kaksin käsin taivaallista indonesialaista kasvisruokaa, pussailin koiranpentuja rannalla ja hemmottelin näköaistia purppuralla auringonlaskun aikaan. Elämä oli ihanaa ja huoletonta ja mun sydäntä raastaa kun tiedän etten saa tota aikaa enää ikinä takaisin. 


Syyskuussa olin taas Suomessa, alkoi uusi lukuvuosi koulussa ja tein siihen päälle hirveän määrän töitä. Kuulostaa kamalalta muutokselta reissussa vietetyn kesän jälkeen, mutta se ei tuntunut yhtään pahalta. Siskon koira sai pentuja, joita kävin vähän väliä hoivaamassa ja vein omatkin pallerot lenkille syksyiseen luontoon. Vietettiin läksiäisiä ihanalla porukalla, jonka jälkeen juhliminen sai jäädä ja laitoin ruokavalion kunnon remonttiin. Syyskuun puolivälin jälkeen ruokavaliosta tippui sokeri ja muu epäterveellinen, suurin osa hiilareista ja alkoholi. Hankin myös pitkään kuolaamani Daniel Wellingtonin kellon.


Lokakuussa tunsin itseni jo energisemmäksi, ei väsyttänyt samalla tavalla kuin ennen ja jaksoin tehdä asioita paljon paremmin. Painoin edelleen pitkää päivää töissä ja koulussa, mutta terveellisen ravinnon ja liikunnan ansiosta jaksoin sen kaiken. Myös aikaisemmin vaivanneet turvotus ja päänsäryt oli poissa. Sain myös syksyn tullen kunnon sisustusvimman ja hankin kotiin uuden sohvan, ruokailuryhmän ja lipaston. Kävin myös Helsingissä odotetuilla I love me -messuilla ja sain hyviä vinkkejä terveelliseen elämäntapaan. 


Marraskuussa olin jo joulufiiliksissä ja kävin joka päivä ennen töitä ihailemassa Stockan jouluosastoa :D Vietin aikaa perheen kanssa ja käytiin myös kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Marraskuussa syntyi pieni prinsessa ja musta tuli nelinkertainen täti Lähdin myös viikoksi Wieniin ja käytiin myös Bratislavassa samalla reissulla. Terveellinen syöminen muuttui marraskuun lopulla katastrofiksi, kun ensin en syönyt kahteen viikkoon mitään ja sen jälkeen sain suustani alas vain epäterveellistä ja nopeaa syömistä, mikä sisälsi mahdollisimman paljon energiaa että selvisin päivittäisistä asioista edes jotenkin.


Joulukuu oli ehkäpä vuoden raskain kuukausi, mutta joulun odotus toi paljon valoa kaiken pimeyden keskelle. Joulu on vuoden paras juhla, joten nautin siitä ajasta ihan täysillä. Käytiin siskon kanssa tapsan tansseilla ja alennusmyynnit tuli myös koluttua läpi seuraavana päivänä. Uutta vuotta vietin ensimmäistä kertaa Tampereella ja ilta venyi kyllä niin pitkäksi ettei hetkeen taas tarvitse juhlia :D


Tänä vuonna aion taas ottaa kiinni terveellisestä syömisestä, koska kokemuksesta tiedän sen hyvänolon, minkä siitä saa. Lisäksi aion saada takaisin myös sen motivaation salitreeniä kohtaan, mikä mulla oli viime keväänäkin, sillä "summer bodies are made in winter" ;) Edessä oleva vuosi tuntuu jollain tavalla ehkä aika pelottavalta, koska ensimmäistä kertaa mulla ei ole mitään suunnitelmia, kuten esimerkiksi reissuja tulossa. Oon yleensä sellanen, että tarviin jotain kivaa odotettavaa lähitulevaisuuteen, minkä avulla jaksan kaikki arjen kiireet ja muut asiat, joten oon nyt ehkä vähän hukassa itseni kanssa. Mutta toivon, että tuleva vuosi tuo sellaisia juttuja vielä tullessaan!

M

12 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kuuloinen vuosi ja ihanat kuvat myöskin. <3 :)

    VastaaPoista
  2. Sun vuosi on kyllä ollut niiin huikee!! <3 voii että mulle tuli oikeasti niin hyvä mieli tätä lukiessa ja noita kaikkia ihania kuvia katsellessa! vauu<3 Tuuppa tänne ouluuun, ois niin kiva nähä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla!! :) Ei vitsit ois kyllä niin kiva tulla, en oo koskaan ees kunnolla käyny oulussa! Ois kyllä ihana nähdä sut ♥

      Poista
  3. Vau miten ihana vuosi sinulla ollut! <3 Varsinkin nuo ulkomaanreissut! <3 Tuli kauhee matkakuume! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo reissut oli kyllä viime vuoden kohokohtia! ♥ matkakuume se on taas myös täälläkin :D

      Poista
  4. Onpa sinulla ollut ihanan tapahtumarikas vuosi! :) Ihana katsella kesä kuvia, kun ulkona sataa lunta :D
    http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt sen noiden kuvien perusteella ainakin tajuaa vaikka välillä tuntukin ettei tapahdu mitään :D jep sanopas muuta, mulla ainakin kauhee hinku jonnekin lämpöseen <3

      Poista
  5. Voi että miten paljon kaikkea kivaa sun vuoteen onkaan mahtunut! :)

    VastaaPoista
  6. Loppuvuotesi kuulosti myös tosi ihanalta. Ois ihana päästä itsekin pian jonnekkin matkalle, ne on jollain tapaa niin rentouttavia. :) Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkalla pääsee kyllä niin hyvin irrottautuun arjesta ja rentoutuun :) kiitos<3

      Poista