2.12.2015

Krems an der Donau

Nyt tulisi vähän matkakuvia kun tämä tyttö ehtii vihdoin avata koneella muutakin kun luentokalvot tai Wordin! Olin siis muutama viikko sitten reissussa Itävallassa ja tarkemmin Krems an der Donau -nimisessä pikkukaupungissa. Taisin ihan ensi silmäyksellä rakastua Kremsin pieniin, mutkitteleviin, kapeisiin katuihin eikä vieressä virtaava Tonavakaan tehnyt kaupungista ollenkaan hassumpaa. Ennen matkaa en tiennyt kaupungista oikeastaan yhtään mitään, joten nuo upeat postikorttimaisemat tuli ihan yllätyksenä.


Krems on tosiaan hyvin pieni kaupunki, joten se tuli tutuksi aika nopeasti. Sen vieressä on kuitenkin monia pikkukyliä, joissa vierailtiin ja nähtiin kunnon itävaltalaista maalaismaisemaa. Myös Wienissä käytiin pari kertaa, koska sinne on vaan tunnin ajomatka ja sieltä löytyy tekemistä sitten sitäkin enemmän. Jos siis kaipaat lomalle paljon tekemistä, niin Krems ei välttämättä ole kohde jota suosittelisin. Kaikessa suloisuudessaan se on kyllä silti näkemisen arvoinen paikka esimerkiksi päiväreissulle, jos Wieniin päin on suuntaamassa.

M

6 kommenttia:

 1. Vau mitä kuvia, aivan ihanat maisemat! ♥

  VastaaPoista
 2. Vaude miten upeita kuvia upeista maisemista! Tonne mä vielä joskus meen, niin nätin näköstä ja Itävalta ylipäätään on ihana :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei tää kommentti oli jostain syystä mennyt roskaposteihin, joten siksi jäi aiemmin julkaisematta!:/ Mutta joo Itävalta on kyllä kaunis maa ja maisemat oli ihan omaa luokkaansa! :))

   Poista
 3. Oi mitkä maisemat! Ois ihana päästä käymään tuolla, itse kun en ole käynyt Ruotsia tai Viroa pidemmällä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi maisemat oli kyllä upeat! Tulee itsellekin taas reissukuume :D

   Poista