24.6.2016

IT'S MIDSUMMER!



Kohta starttaa auto kohti Himosfestareita, mutta ehdin vielä sitä ennen toivottaa teille kaikille oikein ihanaa juhannusta Muistakaa pitää hauskaa ja huolehtikaa toisistanne olitte sitten mökillä, festareilla tai vaikka ihan kotosalla. Grillatkaa, uikaa tai tehkää vaikka juhannustaikoja. Nyt saa nauttia tästä ihanasta keskikesän juhlasta ja valoisista öistä! Mä aion pitää kivaa ystävien kanssa, tanssia livemusiikin tahtiin ja päästä kunnon festarifiilikseen yöpymällä teltassa. Toivotaan että säätkin hemmottelee ja saatais nauttia auringostakin!

 ♥ M

6 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita kuvia susta ja Suomen kesästä! Toi toka kuva on niin vau ja niin juhannusmainen maisema ♥ Kivaa juhannusta sulle!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näistä tuli kyllä kivoja kun aurinko osui just hyvin tuolta puitten takaa <3

      Poista
  2. Ihania kuvia Minna! ♥ Täällä juhannus meni rennosti mökkeillen ja aurinkoisesta säästä nauttien :) Olisi kyllä kiva lähteä joku vuosi juhannuksena johonkin festareille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kuulostaa mukavalta sekin :) Festarit on sen verran rankkoja, että mökkijuhannus voisi itellä olla ens vuonna ihan varteen otettava vaihtoehto :D

      Poista
  3. Sulla on kyllä ihana tyyli ja ihana koko blogi! Sait musta uuden lukijan<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista