28.8.2016

URBAN DECAY NAKED SKIN FOUNDATION


Nyt löytyi sen verran hyvä meikkituote, että se ansaitsee kokonaan oman postauksensa. Oon tainnut varmaan koko elämäni etsiä tätä Urban Decayn Naked Skin -meikkivoidetta, koska se on ehdottomasti paras, mitä oon ikinä kokeillut! Kun kriteereinä on eläinkokeeton ja vegaaninen tuote, niin etsintä ei ole aina kovin helppoa. Oon testannut vaikka mitä meikkivoiteita, mutta kaikki on olleet joko huonoja tai sitten sellaisia "ihan ok" tapauksia.

Tämä meikkivoide sen sijaan täyttää kaikki odotukset. Se on ihan unelmakevyt ja sulautuu täydellisesti ihoon. Nestemäisyyden ansiosta levitys tapahtuu helposti joko sormin tai siveltimellä eikä tästä todellakaan jää mitään rajoja. Peittää juuri tarpeeksi ja jättää ihon silti hehkuvaksi. Jos haluaa tiettyihin kohtiin enemmän peittävyyttä, niin tätä voi kerrostaa ja lopputulos säilyy silti tasaisena. Iho tuntuu silti niin kevyeltä kuin ei mitään meikkiä olisikaan.


Ostin omani Sokokselta ja asiantunteva myyjä osasi onneksi katsoa iholleni juuri oikean sävyn, sillä itse olisin varmaan valinnut liian tumman. Hintaa tällä oli 38e, mutta tuntuu jo näin pienen käyttökokemuksen jälkeen koko rahan arvoiselta. En edes keksi mitään miinuspuolia tästä, voin ainoastaan vahvasti suositella. Tämä oli mun ensimmäinen hankinta Urban Decayltä, mutta ei varmastikaan viimeinen :)

M

7 kommenttia:

 1. Olen kuullut UD:n meikkivoiteista kehuja, mutta en ole niitä itse testannut. Sopivan (ja vegaanisen) meikkivoiteen löytäminen voi tosiaan olla haastavaa, itse tykkään mineraalimeikeistä ja 100 % Puresta tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä osoittaunut melkein mahdottomaksi, kunnes onneksi löytyi tämä UD <3

   Poista
 2. Tää menee kyllä ehdottomasti testiin, sillä oon kuullut UD:n meikkivoiteista paljolti kehuja :) Tästä postauksesta oli kyllä hyötyöä, sillä mulla on uusi meikkivoide etsinnässä, joka ois mielellään vegaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen lämpimästi tätä tuotetta, niin toimiva! <3

   Poista
 3. Tämä on niin hyvää! Kokeileppas vielä UD:n naked skin concealeria, on ihan täydellistä :) Ja jos noi UD:n tuotteiden hinnat tuntuu suolaiselta, niin Feeluniquelta saa pikkusen halvemmalla tilattua, nyt kun tiedät oman sävysikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiitos vinkeistä! Joku concealer on just hankintalistalla, millä sais tummat silmänaluset helposti piiloon :)

   Poista
 4. Mulla itselläni on sama meikkivoide käytössä ja oon ihan samaa mieltä! Varmaan paras meikkivoide mitä oon koskaan testannut! ♥

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista