25.5.2013

My last day in Bali

Keskiviikkona oli mun viimeinen kokonainen päivä Balilla. Heräsin ajoissa ihanista hotellin lakanoista ja menin syömään masun täyteen aamupalaa. Sen jälkeen suuntasin (ihan jäätävässä liikenneruuhkassa..) Uluwatuun hankkimaan viimeistä rusketusta. Menin eka Dreamland biitsille, jossa en ollu aikasemmin vielä käyny. Ihan kiva paikka mutta aallot oli sen verran pesukonemaiset ettei uimaan uskaltanu ollenkaan, surffareidenkin meno näytti aika hurjalta! Eikä siinä kuumuudessa kauaa jaksanu pelkästään rannalla maata joten ajelin sitten jo ennestään tuttuun Padang-Padangiin pulikoimaan :)


Ajoin viimeistä kertaa Jimbaranin läpi ja pysähdyin vielä lemppari warungiin syömään vikan nasi-campurin. Odotin eniten maailman parhaita spring rolleja mitä tuolta saa mutta ne olikin loppu, damn!! No mutta ihan hyvää oli ilmankin :) Hotellin kautta menin vielä Kutalle kattomaan, kun aurinko laskee mulle viimeistä kertaa Balilla. Auringonlaskuakaan en nähnyt kokonaan, kun taivas pimeni ja tuli aivan kamala sadekuuro. Ja tietenkin sen kerran kun mulla ei ollut sadeviittaa mukana!! Oli pakko pysähtyä ostaan uusi tai olisin muuten ollu ihan litimärkä, koska ajelin vielä Denpasariin ostamaan viimeisiä tuliaisia.


Iltapalaksi oli vielä saatava jäähyväispannari Cosmic Dineristä. Ihan taivaallista, en tajua miten pystyn elämään ilman noita Suomessa :'( Samalla jätin hyvästit ujolle tarjoilijapoitsulle jonka näin jo mun ekana päivänä Balilla, kun käytiin tuolla syömässä. Voi voi mulle tulee ikävä kaikkia hassuja balin ihmisiä :)


Loppuilta ja yö meni pakatessa ja miettiessä että miten ihmeessä saan kaiken mahtumaan.. Jonkun verran nimittäin tullu täällä shoppailtua :D Mua nauratti varsinkin mun Victoria's secret ostokset, joita jotenki on vaan kertyny hahah!


Oli tosi haikea päivä, koko ajan oli ihan surullinen mieli kun tiesi että melkein puoli vuotta mun arkeen kuuluvat jutut ei enää pian olekaan mahdollisia. Nukuin yön tosi huonosti ja niiskutin kaikkia ihania muistoja miettien. Onneks Balille voi aina palata ja aivan varmasti palaan vielä monta kertaa ♥

M

14 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten ihania kuvia taas!! Varmana tulee ikävä tuonne, mutta toisaalta varmasti ihana päästä kotiin! :(:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!:) Uskon, että tulee ikävä tuonne, mutta onneksi aina pääse takaisin ja varmasti jäi ihanat muistot matkasta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo onneksi kaikki ihanat muistot säilyy aina :)

      Poista
  3. Oiii ihania kuvia ja hitsi oon kateellinen noista VS:sän vaatteista hah :D Mut varmasti on kyl haikeeta jättää Bali mutta noh onneks siel pystyy sit jatkossa käymään aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, vähän tuli kyllä osteltua haha :D Jep, onneks Balille pääsee takaisinkin :)

      Poista
  4. Oot ihana! Sulla tulee varmasti ikävä tonne! :) ihania vaatteitakin^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) On kyllä ikävä, siitä kun tuli ihan kun toinen koti :)

      Poista
  5. ihanan näköstä! tahdon myös tuonne!=D

    VastaaPoista
  6. Ihana vika päivä sulla Balilla. Missä tuo victoria's secretin myymälä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balilla ei varsinaisesti oo oikeeta VS:n myymälää, vaan niitä myy sellaset pienet kaupat kun Cherry kissmiss, Kissmiss boutique, Cherry ja Club8 (muistaakseni noita liikkeitä on joku 7-8 yhteensä?). Kaikki noista löytyy Denpasarista. Ainaki Jalan Teuku umarilta, Jalan Hasanudinilta ja Jalan Waturenggongilta noi liikkeet löytyy, muiden osotteita en muista.. Teuku umarilla on myös sellanen pieni ostari Denpasar Junction, josta löytyy yks Kissmiss putiikki ja Bali Millenia factory outlet, jossa myydään ainakin noita pikkareita :) Ja hinnat on tosi halvat, esim noi mun topit on maksanu 3,90-7e. Mut noissa liikkeissä on vaan vaatteita, tuoksun ja meikkipussin oon ostanu Singaporesta :)

      Poista
  7. moikka! onko balilla hyvät shoppailumahdollisuudet? onko siellä siis paljon kauppoja tai ostoskeskuksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Balilta löytyy muutama iso ostoskeskus ja niissä kyllä riittää paljon shoppailtavaa :) Hinnat tosin on esim. Topshopissa, Pull&bearissa, Mangossa jne paljon kalliimmat euroopan hintatasoon nähden. Joidenkin aasialaisten ketjujen kauppojakin niiltä ostareilta löytyy ja niissä on vähän edullisemmat hinnat. Ite tykkäsin eniten shoppailla Denpasarissa, josta löytyy paljon outlet myymälöitä ja paikallisten suosimia putiikkeja, joissa samaa vaatetta on usein vaan yks kappale. Sit lisäks Bali on täynnä sellasia basaarityylisiä ostosalueita joista voi kans tehdä ihan hyviä löytöjä kunhan muistaa tinkiä :)

      Poista