16.7.2013

Health is a relationship between you and your body

Heipsan, toivottavasti teidän viikko on lähteny mukavasti käyntiin! Mä ajattelin tulla kertomaan teille vähän mun treenikuulumisia, on tullu niin ahkerasti käytyä salilla viime aikoina :) Muutama viikko sitten Jyväskylästä lähtiessä kävin hakemassa uuden palkkarin Vapaudenkadun Body actionista. Koska Fastin hera80 ei sopinu mun masulle ollenkaan, piti tilalle hankkia joku toisenlainen protsku. Sain liikkeessä tosi hyvää palvelua ja löysin myyjän avustuksella juuri mulle sopivan Isolate FX proteiinilisän ja siihen sekoitettavan CarboX-hiilarin. Mun mielestä Fastin protskut on muutenkin liian ällön makeita vetää heti treenin jälkeen, jolloin ei yhtään tee edes mieli mitään vettä erikoisempaa. Tää uusi proteiini sen sijaan on paljon raikkaamman makuinen eikä ollenkaan niin voimakkaasti makeutettu, nykyään jopa ootan että pääsen treenin päätteeks kulauttaan tota puoli litraa ;)


Ruuan laatu ja tarpeeksi usein syöminen on tärkeitä asioita että jaksaa treenata. Yhtenä päivänä mun lounaslautaselta löytyi kananjauhelihaa, raejuustoa, höyrytettyä parsakaalia ja paprikaa, salaattia ja tomaattia. Tossa on yllättävän paljon syötävää ja piti vähän taistellakin että jaksoi syödä lautasen tyhjäksi :D


Mun treenin oon jakanu kolmeen osaan; jalat, keskivartalo+rinta ja kädet. Treenaan kesällä viisi kertaa viikossa salilla, joten jokaista lihasryhmää tulee siis treenattua melkein kahdesti viikossa. Siinä ehtii hyvin saamaan lepoa lihaksille, kun rasitus ei tuu peräkkäisinä päivinä. Ja levossahan ne lihakset kasvaakin :) Hauis-ojentaja-olkapää-treenin jälkeen piti pidellä iphonesta kaksin käsin kiinni kun kädet vähän sheikkas :'D


Treenin jälkeen tein yks päivä mun uutta "lempiruokaa", joka syntyi vähän siitä mitä kaapista löytyi. Kananjauhelihaa, täysjyväspagettia, avokaadoa, tomaattia, kananmuna ja mausteeksi puhdistamatonta merisuolaa, pippuria ja chiliä = yummy!!  Ja en siis oo millään dieetillä, vaan koitan syödä terveellisesti ja pidän herkkupäiviäkin välillä, katotaan sit syksymmällä kun on tullu vähän lisää lihasta jos sit vaikka hieman kiristelis :)


Salilla mulla on aina musat korvilla ja treenailen omassa pikku kuplassa keskittyneenä vaan siihen mitä teen. Oi miten paljon musiikista saakaan lisää poweria! Loppuun vielä mun lemppari treenibiisit tällä hetkellä:

Parachute Youth - Count to ten
Ciara - G is for girl (A-Z)
Azealia Banks - 212 ft. Lazy Jay
Avicii - Wake me up
Disclosure - Control ft. Ria Ritchie
Calvin Harris - Thinking about you ft. Ayah Marar

Treeni-iloa ihanat!

M

4 kommenttia:

  1. Kiitos kovasti, nyt on kyllä motivaatio kerrankin kohdallaan! :)

    VastaaPoista
  2. vitsi sä oot nätti ja ihana tää sun blogi =)

    leave-world.blogspot.fi

    VastaaPoista