19.8.2013

Birthday party

Apua mä täytin lauantaina 22! Miten vuodet menee näin nopeesti?! Tuntuu että aika menee koko ajan vaan nopeemmin, kohta jo ikäkriisin paikka :D Ehkä oon edes pikkuisen viisaampi kuin vuosi sitten jos ei muuta.. No mutta vanhenemisesta viis, alotettiin mun synttäripäivä kunnon brunssilla tyttöjen kanssa. 


Masut täynnä lähdettiin sitten Tampereelta kohti Jyväskylää. Käytiin ensin mun vanhempien luona syömässä ja äiti oli kyllä laittanu niin hyvät ruuat. Ja leiponu jälkkäriks vielä suklaakakunkin! Päivän teema oli siis syöminen :D Illalla mentiin mun siskon luo, missä sit laitettiin ittemme valmiiks (oli aika mieletön vesisade päivällä) ja synttäripileet lähti käyntiin.

Toppi Rosebullet, hame H&M, korkkarit Bianco 


Maailman hienoin synttärikortti!!!


Huhhu oli kyllä melkoinen ilta! :'D Ehdottomasti parhaat synttärit vuosiin! Sain niin kivoja lahjojakin etten kestä, suurkiitos niistä ihanat ♥ Otin osasta (en saanu kaikkia tuotua jkylästä) pikaisesti kuvan ja aika pinkiltä näyttää vai mitä, hyvin te mut tunnette hih ;) 


M

10 kommenttia:

 1. Ehkä oot vuosi vuodelta vaan upeampi, mutta jos ikäkriisi iskee, niin muista että ikä on VAAN NUMERO ;D itselleni aina sanon niin, en ehkä oman ikäni kohdalla, mutta kuitenkin :) onnea synttäreiden johdosta :) ihania ystäviä sulla, kun on tommosta keksinyt ja brunssi kuulostaa täydelliseltä tavalta aloittaa suuri päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOO onneks se on vaan numero! :D Kiitos paljon, synttäripäivä oli kyllä ihana :))

   Poista
 2. Voi kuinka ihanan pinkkejä lahjoja tosiaan oot saanu ja vaikutti ihanalta synttäripäivältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin niistä tosi kovasti ja päivä oli tosiaan ihana! :)

   Poista
 3. Vauvauvau ♥ upeita kuvia ja ihania lahjoja! Vaikutti ihan mahtavalta synttäripäivältä ♥

  VastaaPoista
 4. Haha eikä kuin ihania lahjoja!! :D Ja kans tuo illan teemana syöminen, kuulostaa tutulta :DD Oot kyllä taas niin upea!<3 Katoin eka että tuo ois mekko, tosi hyvin sointuu yhteen nuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sanos muuta! :D Ruoka, herkut ja syöminen vaan on niiiin parasta :D Niin toi varmaan näyttää kuvissa aika paljon mekolta, mulla oli vaan kunnon ongelma laitanko ton topin hameen alle vai päälle :D Kiitos ♥

   Poista
 5. Oli kyllä super hauskaa <3 Ja hienot noi asukuvat vaikka itse sanonkin, hehheh:D vaikka ehkä se onkin enemmän mallin ansiota;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli <3 ehkä vähän jo liiankin ;) no kyllä noista kuvista kuuluu iso kiitos sulle!! :D

   Poista