28.8.2013

Eka koulupäivä

Maanantaina alkoi opiskelut taas kesän jälkeen. Eipä ihan liikaa tarvinnu onneks vielä ahkeroida, koska päivään kuului lounas uusia fukseja bongaillen ja puolen tunnin aloitusluento. Rankkaa :D Niiden jälkeen mentiin Anniinan kanssa testailemaan samana päivänä avattua upouutta TTY:n kuntosalia ja ryhmäliikuntasalia. Nyt on kyllä sellaset puitteet treenailuun että salille kipittelee enemmän kun mielellään! Kaikki on kuntosalilaitteita ja pukuhuoneita myöten uutta, joten kyllä kelpaa. Ja ihana kun huikeen isoa joka puolelta peilitettyä (onko se sana) ryhmäliikuntasalia saa käyttää vapaasti sillon kun siellä ei ole tuntia. Superia!! Ryhmäliikuntojakin on paljon monipuolisemmin kun ennen, täytyy mennä testaamaan ainakin pilatesta ja combatia! Vedettiin legendaarinen "Mindfulin persetreeni" ja vikojen toistojen jälkeen ei voinu muuta kun lösähtää uutuuttaan kiiltävälle parketille..


Treenin jälkeen jalat täristen kotiin ja valmistautumaan iltaa varten. Teekkareita kun ollaan niin pakkohan meiän oli mennä käväseen Back to school bileissä vaikka maanantai olikin. Anniina x2 saapuivat mun luo, jutskailtiin kaikenlaista ja juotiin parit juomat. Mietittiin lähinnä ikuista ongelmaa, että onko olemassa miestä jolla ei ole ongelmaa?! Niitä kun löytyy yli-innokkaista urpoihin, stalkkereista mahdottomuuksiin ja vielä kaikkea noiden väliltä! Jos joku on löytänyt ratkaisun niin kertokoon ihmeessä tännekin! Sama pohdiskelu jatkui vielä baarissakin kun vastaan tuli vaikka minkälaista yrittäjää. Ei muuta kun laput silmille ja tanssilattialle kuvittelemaan olevansa Eikonissa. No mutta kaikella kunnioituksella miehet, ihanaa kun jaksatte meitä hauskuuttaa :''D


M

10 kommenttia:

 1. Mä en oo ainakaan vielä tähän päivään mennessä törmännyt mieheen, jolla ei olisi just noita yllä kuvattuja ongelmia:D Toivottavasti vielä joku päivä..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kuulla että löytyy muitakin :D Joo, toivotaan että ehkä vielä jonain päivänä! :D

   Poista
  2. Miestä, jolla ei ongelmaa? Vai olisiko niin, että sinulla on ongelma?

   Suosittelen etsimään jotain muuta, kuin sitä treenattua mallimiestä, joka taipuu tahtoosi asiassa kuin asiassa. Et sinäkään sentää ole mikään huippumalli :)

   Poista
  3. Oonko sanonut että etsin "treenattua mallimiestä"? :D tai ylipäätään että etsin miestä? Mua ja mun kavereita vastaan on vaan tullu niin uskomattomia tapauksia että naurattaa, ei kannata noin tosissaan näitä juttuja ottaa :)

   Poista
 2. Hahah tuo mieshomma :D Mutta oishan se aika tylsää jos joka toinen vastaantuleva mies ois aivan napakymppi! Ihanat nuo sun hiukset, niiin sun näköset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo se on kyllä totta mutta ei silti tarviis niin vaikeetakaan aina olla :D kiitos, mäkin tykkään kovasti! :)

   Poista
 3. jiihaa tsemppiä taas lukuvuoteen!=)<3

  VastaaPoista
 4. wtf millon tommosia kuvia on otettu??? :DDD tais ufot toimia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin tais!!! :D mun puhelimesta löyty noita monta kymmentä hahaa :DD

   Poista