5.9.2013

I am a champion and you’re gonna hear me roar



Katy Perry - Roar

Jee flunssa alkaa viimein helpottamaan, joten oli ihana tänään meikata ja laittaa päälle jotain muutakin kun kotihöntsyt ja lähteä käymään kaupungilla. Ilmakin oli ihanan aurinkoinen ja lämmin! Tarkoituksena oli käydä ostamassa ripsiväri ja lahja pienelle tyttöselle, mutta löytyihän sitten jotain muutakin. Aika vaarallista mennä käymään kaupungilla sillon kun on päättänyt ettei osta mitään ylimääräistä kun sillon just löytyis vaikka mitä! Koska mun ripsiväri olikin alessa ja säästin huimat 7e niin sillonhan se säästö kannattaa sijoittaa johonkin muuhun? :D Mä päädyin sitten käyttämään sen tollaseen Ginan armyvihreeseen ristihuiviin. Eli tällä logiikalla sain siis sekä ripsarin että uuden huivin sen pelkän ripsivärin hinnalla ;)

 Paita Zara, housut H&M, huivi Gina tricot, laukku Gina tricot/DIY, korut Seppälä/New yorker/H&M

Toinen juttu minkä löysin oli mustat maiharit Skopunktenista. Nää menee kyllä heti käyttöön kun ilmat ees vähän viilenee ja tänä vuonna ei sit tarvii selvitä ekoihin pakkasiin balleriinoilla.. :D


Illalla tuhosin ton yllä olevan herkkusalaatin ja lähdin koirien kanssa kohti Jyväskylää. Ehdin sopivasti Big brotherille, jota aloin nyt taas seuraamaan. En oo vielä ihan varma kun vasta pari jaksoo tullu, mutta jotenkin musta tuntuu että se ihan "tavallinen" BB ois ollu paljon parempi. Oon aikasempina vuosina jääny heti koukkuun ja muutamasta ihmisestä on tullu heti mun lemppareita, mutta nyt ei oo yhtään sellasta fiilistä noitten julkkisten kanssa. Voihan olla että mieli vielä muuttuu kun toi kausi lähtee kunnolla käyntiin mutta jotenkin tuntuu että sellasta perus BB heittäytymistä ja sekoilua ei niin paljon tulla näkemään koska siellä talossa on aika monta tyyppiä jotka kuitenkin haluaa ylläpitää "mainettaan". Mitä mieltä ootte, onko julkkis-BB parempi kun se perinteinen?

Koko huominen päivä meneekin kouluhommien parissa, joten taidanpa lähteä unille että jaksaa huomenna naputella koneella kaikkea kivaa shittiä perjantain kunniaks, öitää!! :)

M

8 kommenttia:

  1. Oih ihana =) onneks alat parantumaan :D BB ON AINA KURAAAAAAA onneks skippaan sen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo olo on jo paljon parempi :D Hahhaaahah no bb on kyllä ohjelma joka jakaa ihmiset ihan kahtia! Mutta hyvä että oot turvassa siellä Ruotsissa ;D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joo meidän Kerttu on kyllä aika söpöliini <3

      Poista
  3. Must toi julkkis BB on niin turha! Oli paljon hauskempi seurata sitä, missä oli taviksii, koska tuntus, että ne oli paljon vapaantuneempia eikä esittänyt mitään. No saa nähdä, mitä tästä kaudesta tulee! Ihanan näköistä toi salaatti ja oli pakko tulla sanomaan, että aivan älyttömän kaunis toi sun profiilikuva tossa oikeella!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon ihan samaa mieltä, taviksia oli niin paljon mielenkiintosempi seurata just kun ne oli niin vapautuneita ja hassuja! Oi no kiitos kovasti :) <3

      Poista
  4. Löysin sun blogin sattumalta eilen illalla ja selasin varmaan puol blogia läpi siltä istumalta. Jään varmasti seuraamaan, tosi kiva blogi sulla :)

    VastaaPoista