15.11.2013

Every step I take I'm keeping you in mind

Sain vihdoin valmiiksi videon meidän viime kevään vaihdosta Balilla ja reissaamisesta Singaporessa, Filippiineillä ja Gileillä. Eihän siihen mennykään kun puoli vuotta, joten oli aika mahtava tunne vihdoin ladata toi youtubeen! Videossa on meidän puolen vuoden reissu aika tiiviissä paketissa, mutta toivottavasti siitä välittyy hyvää fiilistä ja sitä onnellisuutta, mitä ei välttämättä ikinä enää oo mahdollista kokea. Mua alkaa taas itkettää kun kirjotan tätä mutta olin tuolla ihan tajuttoman onnellinen ja sain niin paljon ihania muistoja ettei riitä sanat kuvaamaan. Vielä kun noi hetket sai jakaa ihanien ystävien kanssa niin se oli ihan mielettömän upeeta.M

6 kommenttia:

 1. Ihana video!! ♥ Varmaan kyllä tulee ikävä tuonne aina näitä muistoja katellessa :) Varmasti niin mahtava kokemus, että vaikea ees hoksata kun sitä ei oo kokenu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni ♥ On kyllä ihan hirmuinen ikävä tonne :/ Sen verran mahtava kokemus oli kyllä!!

   Poista
 2. Oi vitsi miten ihana video! ♥ En varmastikaan voi täysin ymmärtää kuinka huikee seikkailu toi on ollut sulle, mutta jotenkin tuli itelleki tosi uskomaton fiilis ja halu kokea samanlainen reissu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Oi ihana jos siitä välitty sellainen fiilis! Jos vaan on mahdollisuus niin ilman muuta kannattaa hypätä tuollaiseen seikkailuun, et varmasti tuu pettymään! :))

   Poista
 3. Oi ompas ihana video<3! Tänne kyllä välitty hyvä ja ihana fiilis, oikein loistava ja onnistunut, kaunis video!

  VastaaPoista