11.11.2013

Helsingin reissu

Lähdettiin lauantaina Helsinkiin tapaamaan ihania Bali-tyttöjä pitkästä aikaa. Oltiin varattu huoneet Sokos hotel Vaakunasta, jonka sijainti oli kyllä just hyvä. Ennen hotellille menoa käytiin vielä Vuittonilla, mutta tällä kertaa jouduin pelkästään kuolaamaan niitä ihanuuksia kun muut teki ostoksia.. Tiedän kyllä minkä laukun haluan seuraavaks mutta se saa nyt oottaa vielä jotain toista reissua :)


Kierreltiin vähän kaupoilla ja tietty piti shoppailla alkossakin ennen kun mentiin illalliselle Vapianoon. Oli ihan sairas nälkä joten ei tehny yhtään tiukkaa vetästä tollasta isoa pitsaa.. Oli ihana vaihtaa kuulumisia tyttöjen kanssa ja sai taas kyllä naureskella mahansa kipeeks mitä typerämmille jutuille ;D


Haluttiin skumpat kylmään joten tarvittiin jäätä. Ja jäätä. JA JÄÄTÄ :D


Vitsi miten meiän kerroksessa olikin tollanen apinataulu, tuskinpa ihan sattumalta ainakaan?? 


Myöhemmin lähdettiin tietenkin baariin ja valittiin paikaksi Namu. Oli ihan hyvä valinta koska se oli täynnä porukkaa ja siellä soi hyvä musa! Ilta menikin kokonaan tanssilattialla ja bongattiin muutama julkkiskin hihih ;) Aamulla maistui kunnon hotelliaamiainen rankan yön jälkeen :D Mmm hotellin aamupalat on aina ihan parhaita ja tuollakin sai ahtaa ittensä ihan täyteen kaikkia herkkuja.


Ihan mahtava reissu takana ja nyt sit vaan odottamaan seuraavaa! Saas nähdä mitä sillon keksitään, koska nyt ainakin Tampere, Kouvola ja Helsinki on tällä porukalla nähty ;)

M

4 kommenttia:

  1. Hahahah ihania poseja tuon apinataulun kans :DD Ja hyvin toimi tuo jääpalojen kans :D Ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mekin ollaan pikkusen naureskeltu noille kuville :'DD joo jääpalajuttu oli kyllä hyvä keksintö ;D

      Poista