20.7.2014

OOTD & Taronga Zoo

Vietettiin Sydneyn reissulla yks kokonainen päivä Taronga Zoo eläintarhassa. Sinne pääsi helposti lautalla Circle Quaysta ja eläintarhan sisäänpääsyn sisältävän lauttalipun pystyi ostamaan jo satamasta. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, joten muutaman tunnin tarkeni jopa ilman takkia!


Lauttamatkan jälkeen meitä odotti cable car, joka vei meidät eläintarhan huipulle, josta oli huikeat näkymät kaupunkiin. Matkalla nähtiin jo vilaukselta eläintarhan tarjontaa, muun muassa elefantteja!


Taronga Zoosta löytyi mieletön määrä eri eläinlajeja ja niille oli luotu paljon paremmat oltavat kuin muissa eläintarhoissa, joissa oon käynyt. Mun lemppareita oli sympaattinen komodonvaraani, vieretysten nukkuvat liskot ja upeat seeprat. Mistä ne kauniit kuviot niiden turkissa oikein on peräisin?? :o 


En ollu aikasemmin nähny kirahveja ja voi miten upeita eläimiä ne onkaan! Siis aivan huikean kauniita ja näyttäviä! Kirahvi oli kaikista paras!


Taronga Zoo on aidosti näkemisen arvoinen paikka jos vierailee Sydneyssä. Mulla ei ollu mitkään kovin huikeat odotukset sen suhteen, mutta yllätyin todellakin positiivisesti ja mulla oli tuolla aivan sairaan kivaa!

M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti