3.10.2014

Bali memories

Näin syksyllä kun koko ajan vaan kylmenee ja pimenee niin muistot kesästä vielä lämmittää edes pikkuisen! Rakastan lämpöä ja aurinkoa eikä mun mielestä talvessa oo muuta kivaa kuin joulu. Ja ehkä glögi ja kynttilät. Nyt kun pääsisi Balin helteeseen ja pulahtamaan uima-altaaseen niin ois aika täydellistä. Miks asioista ei ikinä nauti täysillä sillon kun ne tuodaan nenän eteen oikein kultatarjottimella? :D Sen mä haluaisin tässä elämässä vielä oppia.

Balilla ei meidän reissun aikana satanut kertaankaan! Tai en mä tiedä mitä yöllä tapahtui mutta ainakin päivällä aurinko paahtoi kuumana päivä toisensa jälkeen. Sain viettää monta ihanaa aamupäivää auringosta nauttien ja nahkaa grillaten uima-altaalla, mikä sopi tällaiselle vilukissalle oikein hyvin :)


Huomatkaa taustalla Skygarden! ;) 


Iltaisin mentiin usein rannalle kattomaan auringonlaskua. Yks asia lisää mitä niin ikävöin! Välillä meidän auringonlaskuihin kuului myös Circle K:n jääkaappikylmä sunset 'tangit. Eka siemaus maistui yleesä hyvältä mutta sitten se muuttuikin tavalliseks Bintangiks ja loppu meni vähän väkisin jos meni ollenkaan (riippui ehkä siitä oliko seuraava etappi Kujakolli).


Jos jossain meni koira niin sen jälkeen musta saikin sitten tällaisia "nyt äkkiä juoksujalkaa!!!!!" -kuvia.


Eikä tää reissukuume tästä mihinkään taas oo katoamassa, joten ens viikolla todennäköisesti löydän itseni taas skyscannerin kimpusta! Anniina on vaihdossa Wienissä, joten suuntana on ens kuussa Itävälta! En ookaan vähään aikaan ollu Keski-Euroopassa joten odotan tosi innolla :) Seuraavaa reissua johonkin lämpöiseen saakin sitten odotella paljon kauemmin....

M

8 kommenttia:

 1. Paljon ihania kuvia :)<3 Tosi kauniita! <3

  VastaaPoista
 2. Oi että! Et arvaakaan miten paljon tekisi mieli päästä tuonne just nyt :) Ihan mieletön matkakuume ja tuo uima-allas näyttää niin kutsuvalle, sekä nuo rannat tietysti! Hitsi kun on pienten lapsien kanssa niin hankala lähteä mihinkään. Ei pitäis edes katsoa mitään matkakuvia :D Ihanan pirteä postaus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo matkakuvat kyllä yleensä vaan niin pahentaa kauheeta matkakuumetta! :D kiitos <3

   Poista
 3. oiii aivan ihania lomakuvia. itsellä on kauhee hinku jo jonnekkin lämpimään, mutta ehkä sitä sitte ensvuona suunnittelis!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Sama täällä, jossakin lämpimässä on vaan niin ihanaa! :)

   Poista
 4. No jep, nää kuvat ei helpottanut kyllä munkaan lomakuumetta! :P Ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomakuume se on täälläkin! :D kiitos <3

   Poista