14.11.2014

Viime päivien pieniä iloja

Opiskelu ja työt pitää mut varsinkin tähän aikaan vuodesta tosi kiireisenä, mutta pienet asiat omassa arjessa kuitenkin piristää aina kaiken kiireen keskellä. Sitten on tietenkin tämä pimeys ja harmaus, jotka vetävät mielen matalaksi, mutta oon tänä vuonna oppinut, että sekin on paljon omasta asenteesta kiinni. Tässä tulee joitakin pieniä juttuja, joista oon viime aikoina iloinnut :)

 Rauhallinen aamu, johon kuului puuroa, glögiä ja Livbox | Ihon kosteutusta VS:n täydellisen tuoksuisella rasvalla | Tän viikon kirppislöydöt; 4 paitaa ja mekko yhteensä alle 5e! | Uudet ihanat korvikset H&M:ltä

Joululahjashoppailun lopuksi cappuccino Fazer cafessa Stocmannilla | Suosikkipaikka Tampereella, Tammerkosken silta | Viikonloppureissu Jyväskylään perheen luo ja junaeväät | Stockmannin joulukoristeiden ihastelemista

Ihanaa viikonloppua kaikille, muistakaa tekin nauttia tästä tunnelmallisesta vuodenajasta pimeydestä huolimatta!

M

10 kommenttia:

 1. mistä kirpparilta noi vaatteet löysit? :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi kui halvalla noi kirpparivaatteet. :o tosi kivoja juttuja mistä iloita. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ja tunnelmallisia kuvia :)♡ heti jäi kiinnostamaa tarkemmin noi kirppisvaatteet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ No niitä saattaa ehkä näkyä täällä sitten paremmin esim. asukuvien muodossa! ;)

   Poista
 4. Ihania nää kuvat :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihania pikku ilonaiheita <3 Tälläset tunnelmalliset positiivisuuspläjäykset on aina parhaita :)) Ja vitsit mitä kirppislöytöi pikkurahalla oot tehny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla! ♥ Tykkään kans muiden blogeista lukea tällaisia, kun yleensä niistä piristyy vähän itsekin! :) Joo noi oli kyllä ihan huippujuttuja mitä löysin :)

   Poista