25.11.2014

Linkitä blogisi suosikit

Noniin nyt on koluttu teidän linkittämät blogit läpi ja sieltä löytyikin vaikka mitä mielenkiintoista! Muutamaa linkitettyä blogia seurasin jo valmiiksi (olette ihania), mutta valitsin näihin suosikkeihin tällä kertaa itselleni uusia tuttavuuksia. Tässä tulee siis lempparit!
Tässä blogissa yhdistyvät kauniit hyvälaatuiset kuvat, muoti ja ihanan positiivinen asenne. Ihastuin tosi paljon myös blogin ulkoasuun ja siitä välittyvään rauhalliseen tunnelmaan.Paljon muotia ja laadukkaiden asukuvien vaatteet ovat niin upeita että melkeinpä kateeksi käy! Blogi pitää sisällään muotijuttujen lisäksi myös muita iloja arjesta ja elämästä.


Upeita, isoja hyvänlaatuisia kuvia ja paljon päivän asuja. Tällä tytöllä on aivan ihana tyyli ja kuvat on tosi inspiroivia ja kauniita!


Tämän tytön blogia lukiessa tulee varmasti hyvälle mielelle ja ihastuu kauniisiin kuviin. Tykkään lukea sellaisia aitoja, hyvänmielen tuovia blogeja ja tämä on juuri sellainen.

Kiitos vielä kaikille blogeja linkittäneille, sain teidän ansiosta paljon uutta luettavaa ♥ 

M

10 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti viimeisen tytön instasta niin oli ihana päästä tätä kautta blogiinkin kurkkimaan kun en muista oonko ennen löytänytkään :)

  VastaaPoista
 2. Oii, minä! Kiitos :) löysin itellekin täydennystä lukulistalle :p

  VastaaPoista
 3. Voi kylläpä täällä ootti mukava yllätys, kiitos hirmuisesti kauniista sanoista! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mitää, kiitos itsellesi vaan ihanasta blogista! <3

   Poista
 4. Hei vau! Kiitti että oot minutkin mukaan valkannut! Superkiva olo tuli heti <3 :)

  VastaaPoista
 5. Miten ihana yllätys, kiitos kovasti, tämä oikesti pelasti ei niin positiivisen päiväni! <3

  VastaaPoista