13.1.2015

Tammikuun Livbox


Tällä viikolla koitti taas kuukauden odotetuin päivä, kun tammikuun Livbox saapui kotiovelle! Oli kyllä taas niin ihana yllätys kun boxi sisälsi kivoja ja ennen kaikkea tarpeellisia juttuja tästä kylmästä talvesta selviämiseen. 


Ensimmäisenä boksista löytyi Lumenen rauhoittava ja kosteuttava naamio (17,90e), joka lupaa tehdä ihosta pehmeän ja joustavan sekä vähentää ihon ärsytystä ja punoitusta. Tällainen kosteuttava naamio multa just puuttuikin ja toi on kyllä niin tarpeellinen tähän vuodenaikaan. Testailinkin tuotetta jo ja naamio kyllä hyvin lunasti lupauksensa. Myös Cutrinin sensitive care spray (14,90e) tuli enemmän kun tarpeeseen, sillä olin just miettiny jonkun hiuksiin suihkutettavan hoitoaineen ostamista! Tuote on erityisesti kuiville hiuksille ja se poistaa myös sähköisyyttä, joten mun kutrit niin rakastaa tätä. Harmi kun hoitosuihke on tuoksuton, koska tykkään ite enemmän tuoksuvista kosmetiikkajutuista. 


La Roche-Posayn voide (9e/200ml) on tarkoitettu kasvoille ja vartalolle erityisen kuivalle iholle. Tätä en vielä testannut ja voi olla että jää jonnekin kaappiin pyörimään, koska tämäkin oli hajusteeton ja multa löytyy vartalovoiteita niin paljon jo entisestään. Sitten tän boksin pahin pettymys eli Rimmelin BB-voide (11,90e). Mun vanha BB-voide vetelee viimeisiään ja olin niin onnellinen nähdessäni tän Rimmelin voiteen, mutta sävy oli jälleen kerran vaalea :( Voide saa siis uuden kodin jostain muualta ja minä kävin vaihtamassa Livboxin sivuilla tiedot ihonsävystä kaikista tummimpaan, että ens kerralla saisin edes mediumin :D Lisäksi boksissa oli vielä Philosophyn kaksivaiheinen kuorinta (76e/60+60ml) näytekoossa, jonka testaamista odotan innolla!


Tuleeko teille Livbox? Mikä oli lemppari? :)

M

18 kommenttia:

  1. Kohta on kyl pakko itekki alkaa tilaa livboxia!

    VastaaPoista
  2. Mä tilasin joku aika sitten livboxia, oisko tullut n.4 kappaletta. Ne oli ihania ja yllätyksellisiä, mutta sitten joukossa oli välillä niitä turhakkeita joita jäi pyörimään nurkkiin kun ei vaan tarvinnut. Tässä boxissa oli kyllä kaikki niin ihania ja tarpeellisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä ihan totta että välillä tulee jotain mitä ei tarvii ja tuntuu että kaapit vaan täyttyy :D Tää oli kyllä kivoin boksi vähään aikaan ♥

      Poista
  3. tosi kivalta vaikuttaa tää sun blogi!<3 oli pakko liittyä lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  4. oih, ihania tuotteita<3 itselläni on tuo Cutrinin samainen hiusnaamio, ja hiukset kyllä tuntuvat ihanan silkkisiltä sen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Tolla suihkeella tuli myös ihanan pehmoiset hiukset, mutta saman sarjan hiusnaamio ois varmasti myös aivan ihana <3

      Poista
  5. Ääh miksi mä nykyään aina himoitsen niistä vaihtoehtoisista tuotteista just sitä, mikä omasta boksista ei löytynyt :D Toi Cutrinin hoitoaine olis ollu niin kiva testata! Tykkäilin itekin tosi paljon tosta Lumenen naamiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi! Mulla käy kans usein niin, esim viime kuussa oisin mieluummin halunnu sen pohjustusvoiteen! :D Naamio oli kyllä hyvä ja kosteuttava :))

      Poista
  6. Tää oli paskin boxi aikoihi. Mut aina ei voi onnistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi että oot sitä mieltä, toivotaan että ens boksi miellyttäis enemmän! Mun mielestä tää taas oli paras vähään aikaan :)

      Poista
  7. oiettä mun pitäis taas alkaa tilaamaan Livboxia, ne on aina niin kivoja yllätyksiä<3 tosi kivoja mun mielestä tuossa poksissa ollu, itselle ois tullu kyllä käyttöä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se yllätyksellisyys on kyllä ihan parhautta! <3 joo tää boksi oli kyllä huippu!!

      Poista
  8. Pitäs kyllä alkaa itellekki tilmaan Livboxia, kun tulee noin ihania yllätyksiä<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä ollu tosi tyytyväinen siihen! niin ihana piristys joka kuukausi ♥

      Poista
  9. ton la roche-posay voiteenhan voi käyttää myös kasvovoiteena, näin itse ajattelin tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niijoo totta muuten! :) Mä tosin lupasin antaa sen jo eteenpäin kaverille, eli käyttöön pääsee kumminkin :)

      Poista