9.5.2016

BLOGGAAJABRUNSSILLA


Vietettiin lauantaina kauneushoitola Hillan 2-vuotissynttäreitä bloggaajabrunssin merkeissä. Kauneushoitolan omistaja Minna sekä Viena K järjestivät brunssin Vienan kauniissa kodissa. Pöytä oli katettu notkuvaksi vegaanisilla brunssiherkuilla sekä kuohuvalla ja koristeltu luonnonkukilla. Herkuttelun lisäksi päästiin tutustumaan EkoPharman ja Mia Höydön luonnonkosmetiikkasarjoihin.


Tunnelma oli rento ja lämmin kuten aurinkoinen lauantaipäiväkin. Juttua riitti niin kauneudenhoidosta, kesän auringosta kuin bloggaamisestakin. Oli tosi mielenkiintoista päästä kuulemaan työkseen bloggaavien naisten ajatuksia blogimaailmasta. Brunssilla olivat mukana Minnan ja Vienan lisäksi Sanni, Elsa, Anna-Maria, Henriikka ja Riikka.


Saatiin kotiinviemisiksi myös mahtavat tuotekassit, joista riittää iloa vielä pitkään. Ihanaa päästä testailemaan luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa uusilla purnukoilla. Kiitos vielä kaikille upeasta brunssista ja seurasta

M

14 kommenttia:

 1. Siis niiiin herkulllisen näkönen brunssi ja ihana toi sun haalari!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brunssi oli kyllä ihan taivaallinen! ♥ Kiitos ♥

   Poista
 2. Tosi kvannäkönen asu sulla :) Onko toi vesimelonikakku? Ihanan näkönen! Ja nam mitä herkkuja muutenkin ollut tarjolla :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se on vesimelonikakku! Oli kyllä kiva idea ja muutenkin kaikki herkut oli kyllä mietitty viimesen päälle ♥

   Poista
 3. Ihana asu sulla ja herkullisia herkkuja ollut teillä!

  VastaaPoista
 4. Voi, onpa herkullisen näköisiä herkkuja. :D

  VastaaPoista
 5. Ihanan kuuloinen brunssi! :) ja kaikkea hyvää ollut tarjolla :P Oletpa kauniina noissa kuvissa <3

  VastaaPoista
 6. Oioi tuli kamala herkkunälkä! Todella kivoja kuvia sekä ihana asu <3


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista