19.2.2015

Koskenrannassa

Sain tällä viikolla ihanan ystäväni tänne Tampereelle ja me vietettiin oikein terapeuttiset kolme päivää kaiken maailman asioita pohtien ja välillä vedet silmissä nauraen. En edes muista millon viimeksi oisin noin kunnolla ja vapautuneesti nauranut, se tekee kyllä niin hyvää! Oon kiitollinen että mun elämässä on ihmisiä, joiden seurassa voin olla oma itseni ja luottaa toiseen ihan täysin  Käytiin myös kiertelemässä keskustassa ja otettiin kuvia koskenrannassa. Uusi Eva pochettekin pääsi heti tositoimiin asukuvien muodossa :)


Ihanaa kun on jo niin paljon aurinkoisia päiviä ja kevät tulee! Mä saan auringosta jotenkin ihan erilaista uutta energiaa ja jaksaa tehdäkin asioita paljon paremmin. Maaliskuuksi on paljon kivoja juttuja tiedossa, kuten vuosijuhlat ja Katy Perryn konsertti, joten enköhän selviä vielä näistä lopuista tän periodin koulujutuista niiden ja auringon voimin!

Ps. Mulla on myynnissä hyväkuntoinen, alle 2 vuotta vanha musta iPhone 5. Jos kiinnostuit, niin kysy lisää sähköpostilla minskuu@hotmail.com :)

M

22 kommenttia:

  1. oi miten kauniita kuvia, vau!<3 ja tuo laukku tosiaan sopii täydellisesti tuohon asuun!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana pitkästä aikaa katsella asukuvia :)<3 tosi onnistuneita onkin <3 tumma asukokonaisuus sopii täydellisesti ja laukku toimii hyvin väripilkkuna ;)) kaunotar :* ihanaa että oot saanu viettää aikaa läheisen kanssa- kuulostaa ihanalta ja rennolta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 mua harmittaa kun mulla on niin harvoin kuvaajaa, muuten näitä näkyis varmasti useamminkin :D oli kyllä ihanaa, sai paljon uutta virtaa :))

      Poista
  3. vau sinä oot nainen upea! ihana asu ja uusi laukkusi kruunaa koko paketin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että, kiitos sinä toinen upeus siellä <3

      Poista
  4. Onpa aivan upeita kuvia susta! <3 Ja toi laukku, ah! Aivan ihana ja sopii sulle älyttömän hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia, oot kaunis! Ja toi uusi LV sopii tähän asuun ihan täydellisesti, ihan nappi ostos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! <3 joo se on kyllä paras ostos pitkään aikaan :))

      Poista
  6. Toi laukku on vaan niin kaunis! <3 Ja sä oikein hehkut näissä kuvissa ihanainen <3 Ihanan kuuloinen myös sinun viikkosi, ystävien seura on niin parasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos <33 joo ystävien seura on kyllä niin tärkeää :)

      Poista
  7. ihana asu ja toi laukku kyllä kruunaa sen! ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, mäkin tykkään siitä niiin kovasti <3

      Poista
  8. Wau upea asu sulla! :-) Oon kauan miettinyt pitäiskö ostaa tollainen hattu, mutta en tiedä kyllä sopisko se mulle! :-D Pitää joskus kokeilla... :-)

    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mäkin syksyllä kävin paljon sovittelemassa hattuja ja aattelin että näytän ihan typerältä ne päässä mutta nyt oon kyllä ihan rakastunu noihin! ♥ Eli kokeilemaan vaan ;)

      Poista
  9. Sinun viime päivät kuulostaa ihanilta, ystävän kanssa syntyjen syvien pohdiskelu ja vatsat kippurassa nauraminen on kyllä ihan parasta! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän se on! ♥ Jaksaa taas tätä arkea kun saa välillä tyhjentää ajatuksiaan :D

      Poista
  10. Hei muistelin, että mainitsin jonkun postauksen kommenteissa, että toi LV pikkulaukku sopii sulle hyvin kun oot niin pitkä, niin miten pitkä siis oot? :-) Mä oon 173, ja oon miettinyt itekin ton hankkimista, mutten tykkää jos se roikkuu polvissa asti! Sun päällä toi näyttää just täydelliseltä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ite 179, niin uskoisin että toi vois olla sullekin hyvä! Eri asia jos on vaikka 160 niin sit saattais olla lyhempi hihna ehkä parempi :)

      Poista
    2. Okei, uskon että se on hyvä mullekin! :-) Tuskin muutama sentti kovinkaan paljoa vaikuttaa. Kiitos! :-)

      Poista
    3. Joo eiköhän se oo hyvä :) Niin ihana laukku että en voi kun suositella ;) <3

      Poista