8.2.2015

Nana nicecream

Mä hehkutinkin tätä nana nicecreamia eli suomeksi banaanijäätelöä jo instagramissa (@mintsulii) ja halusin jakaa tän maailman helpoimman ohjeen täällä teillekin. Oon siirtyny pikkuhiljaa vegaaniseen ruokavalioon, minkä takia jätskillekin on pitäny löytää joku korvaava vaihtoehto. Sitten törmäsin nicecreamiin ja oli pakko heti kokeilla! :)


Kulhollinen mustikkaista nana nicecreamia

Tarvitset:

2 kypsää banaania
Kourallinen mustikoita
Loraus kasvipohjaista maitoa (itse käytin mantelimaitoa)

Kuori ja viipaloi banaanit ja laita pakkaseen jäätymään esim. rasiassa tai pakastepussissa. Mitä kypsempiä banaanit on, sitä makeampaa jädestä tulee. Laita jäiset banaaniviipaleet blenderiin mustikoiden ja kasvimaidon kanssa ja sekoita jäätelöksi. Jätskiä kannattaa sekoitella blendauksen välissä, jotta siitä tulee tasaisempaa. Sitten vaan blenderikannun sisältö kulhoon ja nautiskelemaan!

Banaanin kaveriksi nicecreamin voi laittaa mitä ikinä itse haluaakaan, mä aion seuraavaks kokeilla mansikkaa ja mangoa. Jäätyneestä banaanista tulee ihanan kermainen, pehmeä ja jotenkin toffeinen jäätelö, joka on kuitenkin terveellistä ja luonnollista herkkua. Nicecreamin päälle pilkoin vielä kiiviä ja pähkinöitä, nam!


Mun pakkasesta löytyy tästä lähtien aina viipaloituja luomubanskuja! Niistä on sitten kätevää surauttaa terveellistä herkkua kun mieli tekee. Ootteko tehny nicecreamia tai aiotteko kokeilla? :)

M

16 kommenttia:

  1. Tuota pitää testata :-) jos laittaa muita hedelmiä, marjoja yms niin pitääkö niiden olla myös pakastettuja vai voiko tuoreita laittaa joukkoon ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehkä olla just esim. pakastemarjoja, koska jos laittaa ihan huoneenlämpösiä tonne sekaan paljon niin se kyllä sitten sulaakin aika äkkiä ja tulee ehkä vähän sellasta smoothiemaisempaa :) Eli kannattaa vähintään jääkaappikylmiä laittaa :)

      Poista
  2. Ooi vitsi miten näyttää hyvältä <3 tuollaisesta en oo koskaan kuullutkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta ei oikeesti uskois että voi tulla noin hyvää pelkästä banaanista :D Namm <3

      Poista
  3. ihanan raikkaan ja herkullisen näköistä!<3 kerran tein pelkistä jäisistä mansikoista sellaista "survosta" ja siitäkin tuli älyttömän hyvää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin herkkua! <3 Joo mä oon kans tehny mansikoista sellasta, tulee vähänku sorbettia! :)

      Poista
  4. Ihanan raikkaita kuvia, toi näyttää kyllä herkulta!! :) Banaani-kaakaojauhe- sekoitusta oon jo testannut, mut pitääpä maistaa myös noita sun ehdotuksii joku kerta :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sekin kuulostaa kyllä hyvältä! <3 Sit jostain näin että oli tehty snickersin makusta että kaakaojauhetta, suolapähkinöitä ja siirappia pikkusen, sitä taidan koittaa kans :D

      Poista
  5. Oon tehny tollasta muutaman kerran, mut ilman tota mantelimaitoa. Se lähteekin ostoslistalle samantien :) Noi on niin hyviä ja helppoja ja mikä parasta tosi helposti sovellettavissa erilaisiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan totta että tosta saa kyllä tehtyä vaikka mitä erilaisia pienillä muutoksilla :) mä oon laittanu joskus myös mantelijugurttia, siitäkin tulee tosi hyvää! :)

      Poista
  6. Ensinnäkin tosi ihanat nuo kuvat ja muutenkin näyttää niin herkulliselta! <3 Pitääpä koklata joku päivä. Harvoin tulee kiiviä ostettua :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kokeile ihmeessä! <3 no tuossakin oli kiiviä vaan koristeena eli hyvin pärjää ilmankin ;)

      Poista
  7. Oi kuinka herkullisen näköistä :) testiin menee!

    VastaaPoista
  8. Mä oon joskus kokeillut banaanijäätelöä, mutta en enää muista oliko se hyvää :D täytyy varmaan kokeilla uusiksi.. Tuo sun tekemä näyttää kyllä hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kokeilepas uusiks, veikkaan että saatat tykätä ;) Ei tietysti ihan oikean jätskin veroista mutta terveelliseks herkuks älyttömän hyvää :P

      Poista