14.3.2015

Smoothie-suosikit

Oon herännyt viime aikoina aikaisemmin niin koulun kun töidenkin takia, jolloin on täytynyt panostaa enemmän aamupalaan, jotta jaksaa lounaaseen asti täysillä. Heräsin tänäänkin jo ennen seitsemää, vaikka on lauantai ja olis saanut nukkua myöhempäänkin! Ihanat auringonsäteet pilkisti verhojen välistä ja alkoikin tehdä mieli jo aamupalaa. Kaurapuuron syömisen jälkeen mulla on nälkä heti tunnin päästä, joten sille on pitänyt keksiä joitakin vaihtoehtoja aamuisin. Ihanan smoothien nauttiminen sen sijaan pitää nälkää todella hyvin, jos vaan valitsee ainekset oikein. 


Smoothie bowl

banaani
jäisiä mustikoita ja mansikoita
soijamaitoa
kaurahiutaleita
lisukkeeksi pähkinöitä, marjoja, hedelmiä, siemeniä...

Monet on varmasti kuulleetkin smoothien nauttimisesta lasin sijaan kulhosta, jolloin siitä voi tehdä paksumpaa ja päälle saa vielä kaikkea hyvää ja terveellistä lusikoitavaa. Itse laitoin smoothien sekaan myös kaurahiutaleita, jolloin siitä saa vieläkin täyttävämpää. Päälle laitoin kuvassa vasemmalta oikealle nokkosta, mantelijauhetta, hasselpähkinää, kiiviä, taatelia, kaurahiutaleita, granaattiomenaa, auringonkukansiemeniä ja saksanpähkinää. 


Strawberry power smoothie

jäisiä mansikoita
mantelijugurttia
mantelijuomaa
proteiinijauhetta (itse käytän soijaproteiinia)
kaurahiutaleita
( nokkosjauhetta, mantelijauhetta)

Toinen tän hetken suosikkismoothieista on mansikkainen, proteiinipitoinen juoma, jonka avulla aamu lähtee käyntiin kunnon powerilla. Vatsaa hellivään smoothieen laitan aina myös superfoodeja, kuten jauhettua nokkosta ja gojimarjoja, joiden vitamiinit ja hivenaineet tekee juomasta oikein ravintotiheän. Vielä kupillinen luomuteetä smoothien kaveriksi ja kroppa on valmis päivän haasteita varten. 


Mä koitan tästä lähtien olla useamminkin aamuihminen, koska täähän on aika kivaa. Nyt kun vielä valon määräkin koko ajan vaan lisääntyy niin herääminenkin helpottuu. Mulla on fiilis että tästä tulee hyvä päivä, ihanaa viikonloppua! :)

M

24 kommenttia:

  1. Voi miten raikkaita kuvia, oikein herkullisia ♥ täytyy ehdottomasti laittaa testiin nämä, näyttää juurikin niin hyviltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, noi on kyllä hyviä ja terveellisiä samaan aikaan, eli testiin vaan! ;) <3

      Poista
  2. Voi ihanan näkönen tuo smoothie bowl! Nam!! :)

    VastaaPoista
  3. Olipa ihana postaus, sie otat aivan älyttömän kauniita kuvia! <3 Itsekin rakastan kaikkia smoothieita, vois kokeilla myös näitä sinun reseptejä :) Osaatko muuten sanoa mihin tuo nokkonen vaikuttaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nelli! <3 Nokkonenhan on yks ravintorikkaimmista kasveista mitä suomen luonnosta löytyy, eli se vaikuttaa tosi moneenkin juttuun :) se sisältää paljon esim. rautaa, piitä, c-vitamiinia ja kalsiumia. Ite oon huomannu sen vaikutuksen parhaiten kynsien kunnossa! :)

      Poista
  4. Ihania smoothiereseptejä ja voi että miten herkullisen näkösiä kuvia! <3 Vesi herahti kielelle kyllä näitä kattoessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että kuvat teki tehtävänsä! ;) noi on kyllä hyviä <3

      Poista
  5. Nam miten herkullisen näköisiä ruokakuvia <3 :P Varsinkin tuo eka smoothie on suorastaan kaunis!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Smoothieita on kiva tehdä senkin takia kun niistä saa nätin näköisiä <3

      Poista
  6. äää, vitsi miten herkulliselta nuo näyttää! :D <33 pakko kokeilla joskus :)

    VastaaPoista
  7. Näyttää kyllä niin hyvältä! :) Sä se osaat valokuvata ja ottaa niin raikkaita ja ihania kuvia! <3 Vau!

    VastaaPoista
  8. Mä ihailin tuota ensimmäisen smoothien kuvaa jo instasta. Näyttää ihan törkeen hyvältä! Ja muutenkin ihanan terveelliseltä kuulostaa noi. Varmasti on tosi hyvän makuisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti paljon! :) Noi on kyllä kunnon terveyspommeja mutta silti hyviä namm <3

      Poista
  9. Apua mitä herkullisia ohjeita <33 siis tuo eka kuva oikeen huutaa mun nimeä!! Tekis mieli hyökätä ja maistaa, hahah :D namiiii!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana!! :D Tänne vaan niin hurautan sulle oman kulhollisen ;) <3

      Poista
  10. Mun blogista löytyy sulle haaste! ♥

    http://hennankengissa.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
  11. Eikä miten hyvän näköisiä! On kyllä niin hienoja kuvijakin! Pitäis joskus itekki väsätä perus smoothien sijaan tuommosta lusikoitavaa versiota. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi lusikoitava versio on niin hyvää! :P ja kun sinne voi laittaa mitä vaan sattuu kotoa löytymään! Kiitos <33

      Poista
  12. ooh! näyttää ihan tosi hyvälle!!

    VastaaPoista