24.6.2015

Midsummer

Jokos siellä on selvitty juhannuksesta? Täällä ainakin meni pari päivää toipuessa :D Meidän piti viettää koko juhannus Himoksella, mutta kun perjantaille luvattiin niin kamalaa säätä, niin päätettiin mennä vasta lauantaina, kun sillon piti paistaa aurinko. No lopultahan se sää menikin sitten ihan toisinpäin, mutta eipä se meidän juhannusfiilistä haitannut! Suomen kesä on kyllä aika arvaamaton.. :D Juhannusaattona sitten syötiin hyvin ja pelailtiin ulkona ja illalla menin vielä kaverin luokse Himos-etkoille.

IMG_5079
IMG_4964
IMG_5073

Launtaina suunnattiin sitten teltan ja makuupussiemme kanssa Himokselle. Ei annettu sateen haitata, kun ei kuitenkaan ollu kylmä ja oltiin varustauduttu sadetakkien kanssa. Kumpparit ois myös ollu ihan jees kun valkoset conssit on tällä hetkellä pikkusen kärsineen näköset :D Käytiin kattomassa Mikael Gabriel (), JVG, Stig, Elastinen ja Kaija Koo ja tuli kyllä pompittua varmasti sen perjantainkin edestä mikä missattiin.

himos1
himos2
Meillä oli tosi kivaa ja muutenkin oli meno Himos juhannuksessa taas kohdillaan. Hahaa ja jos tarkkaan kattoo niin noissa kaikissa festarikuvissa näkyy jotakin juotavaa ;D Oli siis oikein hauska ja onnistunut juhannus tänä vuonna!

M

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, ettei sää haitannu teitä! Itekään en oo niin sääihminen ku jotkut, että jos vähän on pilviä niin on suunnilleen koko kesä pilalla :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä se tuolla kyllä yhtään haitannu kun oli hyvät bileet ja kaverit! ♥

   Poista
 2. Ihania nuo ensimmäiset kuvat ja hyvä että ette oo säästä välittäneet. Näyttää tosi kivalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eipä sitä sadetta loppupeleissä paljoa edes huomannut :D

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia ja hieno juttu, että sää ei haitannut! :)

  VastaaPoista