9.12.2015

Christmas gift ideas for her


Tämä jouluhullu on jo hakenut kuusen ja koristellut sen, leiponut torttuja ja pipareita, juonut litroittain glögiä, kuunnellut joulusoittolistat läpi satoja kertoja, tehnyt joulusiivouksen, polttanut joka ilta tuoksukynttilöitä ja käynyt tietenkin jouluostoksilla. Lahjojen ostaminen tuntuu olevan joka vuosi vaan aina vaikeampaa, mutta onneksi blogeista on saanut hyvää inspiraatiota. Nyt olisi mun vuoro laittaa jakoon muutama joululahjavinkki :)



Victoria's secretin tuoksut ovat ihania ja niitä saa myös jouluisissa lahjapakkauksissa, joissa tulee mukana esimerkiksi samantuoksuinen vartalovoide. Forever sexy on noista mun suosikkini tällä hetkellä, mutta melkeinpä kaikki muutkin tuoksuu ihan huumaavan hyvälle!

Supersöpö saippuapullo tai pehmoinen kylpypyyhe on varmasti kotijuttuja rakastavan mieleen. Myös kynttilät tuo iloa tähän vuodenaikaan, varsinkin jos ne on tuollaisia syötävän söpön ananaksen muotoisia. Nämä löytyy H&M homesta.

Meikit kelpaavat aivan varmasti laittautumisesta tykkäävälle. Omallakin toivomuslistalla on NYX:in Contour kit, jossa on kahdeksan eri korostus- ja varjostusväriä. Sen lisäksi esimerkiksi raikkaat huulipunat ja kulmaväri toimivat hyvin joululahjana.

Alusvaatteet ovat aina tarpeellisia ja tällä hetkellä trendeissä näkyy enemmän sporttisuus ja mukavuus. Hienoja alusvaatteita löytyy esimerkiksi Victoria's secret Pinkin mallistosta sekä Calvin Kleinilta.

Pehmoiset oloasut, joissa hengailla joulun pyhät, ovat aina mieluisia lahjoja. Esimerkiksi lämpimät sukat ja söpöt yöshortsit ovat aika varma valinta mukavuudenhaluiselle. Nämä ihanat yöasut löytyy Gina Tricotista.

M

6 kommenttia:

  1. Tossa tuli kyllä hyviä lahjavinkkejä, ja varsinkin pörrösukat tuntuvat aina keikkuvan siellä toivelistoilla, kysyi keneltä tahansa naispuoliselta! Hahah mullakin ovat ne ja tohvelit listalla, koska mikä oiskaan parempaa kun jouluaattoiltana laittaa uudet pehmoiset sukat tai tohvelit jalkaan?♥ Ja joo lahjan ostaminen menee kyllä aina vaan vaikeemmaks, sillä haluaisi oikeasti muistaa sellaisella lahjalla, joka ilahduttaa saajaansa :) Onneksi blogeista tosiaan löytyy hyvin vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se on kyllä ihana fiilis vetää ne pehmoset sukat jalkaan, tiiän just mitä meinaat :D♥ Kiva jos löysit vinkkejä tästä :) Lahjojen antaminen on kyllä ihanaa mutta niitten keksiminen tosiaan vähän haastavaa! :D

      Poista
  2. Victorias Secretin jutut ovat aina toivottuja lahjoja <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos näistä lahjavinkeistä ♥ Nyt ei tarvitse olla yhtä paniikissa kaupoissa XD

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista