8.1.2016

Joululahjoja ja uusia suosikkeja

Sain aivan ihania joululahjoja, joista riittää iloa vielä pitkään. Muun muassa lahjakortin Victoria's secretille, mehulingon, superfoodeja, kylpypyyhkeitä, kosmetiikkaa, terveellisten herkkujen reseptikirjan, korvikset ja herkkuja. Yhdestä paketista paljastui NYX highlight & contour palette. Viime päivät oonkin testaillut tuota palettia ja opetellut sen käyttöä. Ja täytyy sanoa että tykkään ihan älyttömästi. Miten oonkaan aikasemmin voinut edes elää ilman contour kitiä? :D Nyt se jäi ehdottomasti pysyväksi tuotteeksi mun meikkipussiini. Noita sävyjä on neljä korostukseen ja toiset neljä varjostukseen, joten löytyy sopivat melkeinpä jokaisen iholle. Korostussävyistä oon käyttäny kaikkia ja varjotusväreistä parhaimmat on ollu ensimmäinen ja kolmas.


Toinen odotettu lahja oli harmaa Calvin Kleinin toppi. Just täydellinen kotihengailuun ja ton mukavampaa alusvaatetta on kyllä vaikea löytää.


Ostin syksyllä I love me -messuilta ihanan Ecotoolsin poskipunasiveltimen ja se toimii ihan loistavasti tän uuden contour kitin kanssa. Multa puuttui kuitenkin sellainen keskikokoinen sivellin, joten kipaisin yhtenä pakkaspäivänä sellaisen Ruohonjuuresta hakemassa. Ecotools siveltimet on ihan superpehmeitä, laadukkaita ja tietysti myös vegaanisia. Tarkoituksena onkin päivittää kaikki meikkisiveltimet noihin tässä kevään aikana. 


M

10 kommenttia:

  1. Kaikki hehkuttaa noita calvin kleinin alusvaatteita niin paljon että kai tuo yläosa täytyisi hankkia ja oikeasti kokeilla :) näyttääkin jo niin ihanan rennolta eikä varmasti kiristä ja purista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi ihana <3 Eikä kyllä tosiaankaan purista! :D

      Poista
  2. Ihanan raikkaita kuvia ja ihana blogi sulla! <3 Noi Calvin Kleinin alusvaatteet on mageet!

    VastaaPoista
  3. Oon miettinyt tota just samaa palettia jo kauan mutta en ole vieläkään saa mut aikaiseksi ostaa! :D

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin pitkään ja harmittaa etten ostanu jo aikasemmin! :D Suosittelen siis hankkimaan semmoisen ;) <3

      Poista
  4. Ihania kuvia! ja sulla on niin kaunis blogi :)
    Ja voi oon ettinyt just tommosta palettia jo jonkin aikaa! Lähtee kyllä heti tilaukseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Se on kyl ihan varmasti hyvä ostos! :)

      Poista
  5. Oiii tuo paletti. Oon kuullut siitä hyvää ja on ollu aikomus ostaa, mutta en oo saanu aikaseksi. Nyt pittää ottaa niskasta kiinni ja mennä ostamaan. :) Oot saanut vaikka ja mitä kivoja lahja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun oon käyttäny tota jo aika paljon niin tykkään vaan koko ajan entistä enemmän! Sillä saa niin paljon uutta perusmeikkiin :) ♥

      Poista