23.1.2016

Over the knee bootsVoi sitä (materialismi)onnellisuuden määrää kun nämä ihanat ylipolvensaappaat saapuivat Nellystä. Musta tekomokka, sääriä myötäilevät varret ja sievät nyöriyksityiskohdat saivat rakastumaan näihin saappaisiin heti. Lisäksi nämä on tosi kapeat, sirot ja naiselliset. Mitkään talvikengät nämä ei olleetkaan, mutta toivon mukaan kovimmista pakkasista on jo selvitty ja pianhan on kevätkin! Muita kenkiä ei ulos lähtiessä tee edes mieli sujauttaa jalkaan, kun nämä on niin ihanat ja sopii joka asuunkin. Mitä tykkäätte? :)

M

18 kommenttia:

 1. Tykkään!! Mulla on ruskeet korolliset, mutta tollaset mustat matalat olis huiput mihin vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyl kivat kun voi yhistää mihin vaa! Ruskeet olis kyl myös ihanat <3

   Poista
 2. Ihan super ihanat! <3 mullakin on alkanut mielenkiinto heräämään ylipolvensaappaita kohtaa, ja pitääkin ehkä tutkia vähän valikoimaa jos löytäisin jotkut kivat :D toi kiva asu muuten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aloin syksyllä näistä taas tykkäämään ja vihdoin sain tilattua! Kaupoista ei löytynyt sopivia mutta onneks nettikaupat taas pelasti! :) voi kiitos <3

   Poista
 3. Todella kaunis asukokonaisuus! Saappaat kruunaavat kokonaisuuden. :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanat! Ja kiva asu muutenkin. :-) Tykkään ylipolvensaappaista tosi paljon, mutta lyhyen varren omistavana on hankalaa löytää mistään sopivia, joten oon jättänyt asian sikseen... :-D Mukavaa niitä on kuitenkin katsella muilla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Mä oon kyllä tykästyny noihin tosi paljon :)

   Poista
 5. Tosi kiva asu! Vähän on tullut katseltua kaupassa näitä yli polven saappaita, mutta saa nähdä tuleeko ostettua. Sopii sinulle todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mäkin katselin pitkään kunnes en voinut enää vastustaa :D mutta oli kyllä tosi hyvä ostos <3

   Poista
 6. Pakko kysyä et minkä kokoinen jalka sulla on, sun jaloissa näyttää siroilta nuo kengät mut joissakin tuotekuvissa nellyllä näyttää kauheen pitkiltä/isoilta ja mietin et näyttäskö omassa jalassa kauheilta räpylöitä ! 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on 38 kokoiset :) Mä katoin itseasiassa ihan samaa sillon nellyn sivuilta, mutta ne olikin sitten onneksi paljon sirommat. :)

   Poista
 7. Tosi kauniit saappaat! ♥ Multakin löytyy mustat mokkaiset ylipolvensaappaat (Vagabondit) ja ostin ne jo yli vuosi sitten ja nyt olen vasta intoutunut käyttämään niitä. Ne ovat kyllä niin kivat ja näyttävät joka asun kanssa :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo tuollaiset saappaat tekee kyllä asusta paljon mielenkiintosemman vaikka pitäiskin asun muuten yksinkertaisena :)

   Poista
 8. Ihanat kengät! Ja superihana toi neule! Tykkään tästä asusta tosi paljon :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Erika, tää asu oli kyllä kovasti munkin mieleen! :)♥

   Poista
 9. Siis noi saapikkaat on niin ihanat!! Oon samoja katsellut itsekin, mutta en oo vielä lähtenyt tilaamaan... Sopii sulle tosi hyvin!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista