20.1.2016

Kylpyläviikonloppu Kalajoella

Me vietettiin viime viikonloppuna ihana miniloma Sanifani-kylpylässä Kalajoella. Yövyttiin ihan uudessa, seitsemännen kerroksen suite-huoneistossa, jossa oli valtava parveke. Aamulla huoneeseen tulvi valoa ikkunoista kahden seinän leveydeltä ja näkymät oli merelle päin. Huoneessa oli kaikki tosi siistiä, puhdasta ja tyylikästä, ja olihan meillä vielä oma sauna ja takkakin. Kyllä kelpasi viettää tuolla pari yötä!


Aamupalalla oli ihan kiitettävästi vegaanisia vaihtoehtoja tarjolla. Löytyi puuroa, leipää, kasviksia, hedelmiä, marjoja, pähkinöitä, siemeniä, kauramaitoa ja soijajugurttia. Lounaalla vaihtoehtona oli ranskalaiset eikä illallisessakaan ollut kehumista. Ekana iltana sain tarjoilijan mukaan "täysin vegaanisen" sienirisoton, jossa oli kuitenkin kermaa ja juustoa. Onneksi makuaisti kertoi totuuden jo ekan lusikallisen kohdalla ennen kun pahempaa vahinkoa ehti sattua. Uusi annoskaan ei enää maistunut kun ällötti tuo sekaannus niin paljon. Seuraavana päivänä sain sitten maailman mauttominta kvinoaa höystettynä lötköllä parsalla. Onneksi hotellin respasta löytyi lohdutukseksi oreoita ♥ 


Testailin reissussa mun uusia Laveran kosmetiikkatuotteita. Laveran tuotteet on vegaanista luonnonkosmetiikkaa, mutta hinnaltaan aika edullisia. Mango-avokado hoitoaine (klik)* tekee hiuksista tosi pehmeät ja kiiltävät ja tykkäsin tästä tuotteesta kovasti jo heti ekalla käyttökerralla. Puhdistusgeelistä (klik)* tuli myös heti uusi suosikki, koska se poistaa meikin tosi tehokkaasti ja jättää ihon mattaiseksi. Pyrin suosimaan koko ajan enemmän luonnonkosmetiikkaa ja etsimään vanhojen suosikkituotteiden tilalle luonnonmukaisempia vaihtoehtoja. Se kemikaalimäärä, minkä elimistö joutuu päivittäin kestämään on alkanut hirvittää ja siksi yritän suosia näitä luonnollisempia aineita sisältäviä tuotteita.


Kylpylästä löytyi tietysti myös allasosasto, jossa tuli polskittua pari kertaa viikonlopun aikana. Tykkään uimisesta ja hurjista vesiliukumäistä, mutta rentoutuminen porealtaissakin toimi oikein hyvin ulkovesipuiston ollessa kiinni. Vesi olisi tosin voinut olla hitusen lämpöisempää, jotta altaassa olisi voinut lillua vielä vähän pidempäänkin. 


Otettiin myös muutamat hoidot hotellin dayspasta. Kävin hieronnassa, kasvohoidossa ja sormen kynsiin laitettiin geelilakkaukset. Ihanaa hemmottelua!


Viikonloppuna oli pakkasta lähemmäs 30, mutta onneksi ulos ei tarvinnu poistua ollenkaan. Hotellista sai kivoja lautapelejäkin lainaan, joten illat meni mukavasti pelaillen ja oli meillä vähän herkkujakin. Tällanen reissu on kyllä aina mukava piristys ja nyt jaksaa taas vähän arkisempiakin juttuja välillä :)

♥ M

*mainoslinkki

14 kommenttia:

  1. Oi vitsi, kuulostaa kyllä niin ihanale viikonlopulle<3 Ja siis noi herkut.. Vähänkö tekee mieli lähtee kauppaan hakeen karkkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi ihanaa tuolla <3 haha toi on aina paha kun blogeja lukiessa törmää kaikkiin herkkuihin.. :D

      Poista
  2. Höh, olipas tympeä homma ton ruuan kanssa :/ Luulis ettei vegaanius enää nykyään oo mikään "never heard"-juttu ravintoloissa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! :/ ja mun tulosta oli vielä ilmoitettu etukäteen, että oli niillä aikaa varautua. Mutta eipä onnistunu siltikää :D

      Poista
  3. Aivan ihana blogi sulla, tykästyin ensisilmäyksellä! :) Nää sun värikkäät ja hyvälaatuset kuvat on ilo silmälle ja tietysti myös sä oot tosi kaunis :) Täältä lähti yksi uus lukija sinne suuntaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun kiva kuulla, kiitos ihanasta kommentista <3 ja tervetuloa seurailemaan :))

      Poista
  4. Suosittelen fb:ssä sammosta ryhmää, kun Luonnonkosmetiikka. Siellä saa paljon hyviä vinkkejä hyvistä tuotteista, ettei itse tarvitse testata kaikkia läpi, kunnes löytää the tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiitos vinkistä! Mä kuulun vegaanikosmetiikka ryhmään ja sieltä oon ainakin saanu hyviä neuvoja :)

      Poista
    2. Ai semmonenkin on, pitääpä liittyä sinne ;) Kiitti sulle vinkistä!

      Poista
    3. Joo se on kyl ollu hyödyllinen! :)

      Poista
  5. Oi että, mä rakastan kylpylöitä <3 Tuolla kylpylässä en ookkaan ikinä käynyt, mutta pitää suunnata sinne asap! Tekis niin hyvää tollanen rento kylpyläviikonloppu :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin käyny tuolla ihan pikkusena viimeks, joten tavallaan oli mullekin ihan uus kokemus! :) Kylpylät on kyllä kivoja just viikonloppureissuille <3

      Poista
  6. Ootko muuten tietoinen, että monet karkit sisältää liivatetta? Vegaanina saan olla aina tarkkana kyttäämässä ainesosaluetteloa! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon tottakai tietoinen siitä enkä sellaisia karkkeja osta/syö :) Ainesosaluetteloiden kyttääminen on mullekin varsin tuttua puuhaa! :D

      Poista