12.2.2016

Sisustushaaveita

Oon tässä viime päivät selaillut eri nettikauppojen sisustustarjontaa, koska mulla on ihan kauhea hinku päästä jo sisustamaan uutta asuntoa. Sisustuksessa tykkään erityisesti vaaleasta värimaailmasta ja kaikki mun huonekalut on valkoisia. Pieni ripaus harmaata ja vaaleanpunaista on myös kiva lisä valkoisen joukkoon. Viime aikoina oon lämmennyt myös kultaisille yksityiskohdille esim. valaisimissa ja pienissä sisustustavaroissa.

Muistin että Ellokselta löytyy aivan ihana valkoinen vaateteline, mikä on tarkoitus hankkia uuteen asuntoon. Vaatetelinettä etsiskellessä huomasin, että sieltähän löytyi satoja muitakin sisustukseen liittyviä tuotteita ja juuri sen tyylisiä, joista tykkään tosi paljon. Kokosin tähän kahden kollaasin muodossa omia suosikkeja, joita Elloksen nettikaupasta löysin.




Tuon valkoisen vaaterekin aion siis ainakin hankkia ja haluaisin myös uuden pussilakanasetin joko valkoisena tai harmaana. Valkoiseen sisustukseen tykkään yhdistää lämpimiä materiaaleja, jotta asunnosta saa kodikkaamman, joten koristetyynyt ja torkkupeitot on myös tervetulleita. Pieneen yksiöön on myös peili ihan ehdoton luomaan illuusiota isommasta tilasta. Lisäksi tuo ananasvalaisin on niin söpö että senkin ottaisin aika mieluusti yöpöydälleni! Mitä te tykkäätte näistä? :)

M

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

12 kommenttia:

  1. Kauniita juttuja oot valinnut näihin! Ihan iskee taas sisustusinto itsellekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta löytyi kyllä vaikka mitä ihanaa! :) Miten siinä käykin sillain niin helposti! ;D

      Poista
  2. Ellos on kyllä sisustajan unelma ja tuho! :P Sieltä löytää aivan liikaa ihanaa hömppää kotiin ja kieltämättä suurin osa omankin kämpän sisustuksesta(ja vaatteista... ja kosmetiikasta... ja petivaatteista... oh boy) on nimenomaan Ellokselta! :) Ne tarjoukset ovat vaan liian hyviä! :D Aivan ihana tuo kattovalaisin ja ananaslamppu, ne ostaisin mielelläni omaankin kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no sanopa muuta :D Toisaalta hyvä että löysin sen vasta nyt, muuten mullakin olis tuolta jo vaikka mitä! :D Ne on kyllä ihania, joku söpö lamppu täytyy kyllä uuteen kotiin hankkia :)

      Poista
  3. Upeita juttuja! Todella samanlaiset sisustusmaut meillä :)

    VastaaPoista
  4. Ootpa kivoja juttuja löytäny! Ostaisin ton vaaterekin heti, jos mulla vaan ois joku paikka mihin laittaisin sen haha :-D


    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi vaaterekki on kyllä älyttömän kiva! Mäkään en oo varma mahtuuko se mun uuteen asuntoon mutta kovasti pidän toivoa yllä :D♥

      Poista
  5. Blogisi pääsi linkitä blogisi -postauksen top vitoseen! Postaukseen pääsee tästä -> http://tiiajennyy.blogspot.fi/2016/02/linkita-blogisi-top-5.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa! Kiitos tosi paljon, tää piristi ♥♥

      Poista
  6. Sun sisustushaaveet voisi olla munkin haaveita :D Värimaailma iskee täysin ja samanlaisia juttuja olen myös meille himoinnut!

    VastaaPoista