16.2.2016

Huikeita etuja CityShopparilla!

Joko ootte kuulleet CityShopparista? Aivan mahtava keksintö tällaiselle himoshoppaajalle, joka rakastaa ravintolaruokaa ja kahviloita! Kyseessä on siis lompakkoon mahtuva vihkonen täynnä huippuhyviä etuja koko vuodeksi. Noin 400 yritystä Bik Bokista The Body Shopiin ja Hesburgerista Lumeneen tarjoaa yhteensä tuhat erilaista etua. Mulla on ollut CityShoppari parina aikaisempana vuotena ja se on tarjonnut ihan huimaa säästöä ja oikeasti hyödyllisiä alennuksia.


Koska rakastan muotia ja shoppailua, niin varsinkin Bik Bokin -20% ja Cubuksen -25% edut vaikuttaa erityisen houkuttelevilta. Myös ravintoloiden kohdalta löytyy aika mahtavia etuja, sillä esimerkiksi Helsingin Kiilasta saa kaksi pääruokaa yhden hinnalla tai Pizzariumista pitsapalan ja juoman yhteishintaan 5e! Hyvä mahdollisuus siis tutustua vaikka uusiin ravintoloihin. Myös kampaamoihin, kasvohoitoihin ja ripsienpidennyksiin sekä lukuisiin muihin kohteisiin löytyy tosi tuntuvia etuja.

CityShopparin tilaajat saavat muiden etujen lisäksi nyt myös päiväristeilyn Tallinnaan kahdelle hengelle kaupan päälle. Tilaa tästä Cityshoppari vuodelle 2016Kortti maksaa itsensä takaisin hetkessä ja omasta kokemuksesta tiedän sen olevan niin hyödyllinen, että en voi muuta kuin suositella :)

M

(postaus sisältää mainoslinkin)

5 kommenttia:

 1. pivossa cityshopparin saa ihan ilmatteeksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pivo ei ookaan mulle kovin tuttu, mutta oon ymmärtänyt että sen saa vain OP:n asiakkaille? :/

   Poista
 2. Mulla on Pivo ja sieltä tosiaan sai ton ihan ilmaseksi:D Ja en oo OP:n asiakas :o Aika jännä homma että sen muka saa sieltä ilmaseksi, vaikka se kuitenkin normaalisti maksaa.. Outoa, mutta en valita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan monista muistakin palveluista ilmaiseksi juttuja, sillä houkutellaan lisää asiakkaita ;) Muistaakseni myös ammattiliitto PAM tarjosi jäsenilleen ilmaisen cityshopparin.

   Itsellä jäi joskus pari vuotta sitten täysin käyttämättä, täällä meidän tuppukylässä kun ei juuri ole ostospaikkoja, ja suurempiin cityihin lähtiessä se vain unohtui... :) Mutta varmasti kätevä, kun muistaa vain käyttää! :)

   Poista
  2. Hmm onpas jännä juttu! :D Joo se on kyllä totta että tuo on paljon hyödyllisempi suurissa kaupungeissa. Itsellä ollut kyllä tosi kovassa käytössä täällä Tampereella :)

   Poista