4.6.2016

UUDET RAAKASUKLAAT TESTISSÄ


Raakasuklaa on terveellisempien herkkujen joukosta yksi lemppareistani. Raakasuklaan valmistuksessa ainesosia ei kuumenneta, joten kaakaon terveelliset antioksidantit sekä esimerkiksi magnesium, rauta ja kromi säilyvät paremmin. Raakasuklaasta löytyy myös B-ryhmän vitamiineja ja sillä on lievästi piristävä vaikutus. Siksi nappaan yleensä iltapäivällä pari palaa raakasuklaata makeanhimon yllättäessä. Koska raakasuklaa on hyvin tuhtia tavaraa, herkuttelu jää yleensä siihen pariin palaseen eikä sen jäkeen edes tee mieli muuta makeaa.


Sain Hyvinvoinnin tavaratalolta* paketillisen raakasuklaita testiin. Kyseessä on Leaderin Suomessa valmistetut uudet Raw Choco -raakasuklaat, joita löytyy kahdeksaa erilaista. Raakasuklaan rakastajana lähdin innoissani maistelemaan näitä uutuuksia!


Minttusuklaa ja appelsiini kuuluvat lempimakuihini, joten suosikeiksi näistä nousivat Cocoa Nibs with Mint ja Orange & Nutmix. Myös Almonds & Sea salt ja Berrymix olivat kovia vastustajia. Pystyn syömään inkivääriä ihan raakanakin, joten Lemon & Ginger -makuun olisin kaivannut vähän enemmän potkua! Plussaa annan myös näiden edullisemmasta hinnasta muihin raakasuklaisiin verrattuna sekä luomulaadusta. Harmikseni kuitenkin huomasin, että tuo Cream filled Red Berries sisälsi maitojauhetta, eikä näin ollen ollutkaan vegaaninen! Olin tosi yllättynyt, koska en ole koskaan ennen huomannut, että raakasuklaassa olisi maitoa :o Se patukka siis etsii vielä syöjäänsä.


Onko raakasuklaa teidän mieleen ja ootteko ehkä jo maistelleet näitä uutuuksia? :)

M

10 kommenttia:

  1. Mä oon maistanu muutaman kerran raakasuklaata ja niistä ainakin tykkäsin. Pitää kokeilla myös muitakin makuja. Nuo vaikuttaa tosi herkullisilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa noita kyllä kokeilla :) Nää on aika sellasia miedon makuisia, joista on helppo alottaa :)

      Poista
  2. Nämä on kyllä hyviä! Sain samat testiin ja jouduin oikeen varmistelemaan paketin kyljestä, että syönkö oikeasti raakasuklaata kun on niin herkkua ;) Mun lemppari levyistä on tuo manteli&merisuola ja patukoista tuo marjainen oli paras. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nää oli kyllä tosi hyviä! :D Mun ykkönen oli se minttusuklaa, joita oon paristi ostanu jo kaupastakin :D

      Poista
  3. Hyviä kuvia! Oon ihan rakastunut noihin raakasuklaa levyihin, miun lempparit on ehdottomasti Almonds & Sea Salt ja Red Berries & Vanilla :-)

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Muutamaa noista isoista levyistä oon maistanut ja ne oli kyllä superhyviä! :) Täytyykin ostaa noita pikkupatukoita seuraavaks testiin! Minttusuklaa ja appelsiini on munkin lemppareita, joten noi Leaderinkin versiot maistuis varmaan paremmin kuin hyvin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä kivoja kun löytyy ihan normikaupoistakin niin helppo ostaa vaikka välipalaks just niitä pienempiä patukoita! :)

      Poista
  5. Oli todella harmi että tuo yksi noista ei ollut vegaaninen. :I Mutta ainakin tuo minttu on ollut testailun perusteella hyvää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin ihmettelin pitkään että miks siihen on laitettu maitojauhetta ;( Joo se minttu on ihana ♥

      Poista