10.4.2015

Spring & summer must-haves

Mulle tulee keväisin aina tarve laittaa vaatekaappi kuntoon kesää varten, viedä talvitakit ja saappaat varastoon ja siirtää paksut neuleet ja huivit ulottumattomiin vaatekaapin ylähyllyille. Käyn läpi kevät ja kesävaatteet ja niistä mieluisimmat saavat paikan vaaterekistä. Käyttämättä jääneet vaatteet laitan puolestaan myyntiin nettiin tai kirppareille, jotta kevätuutuuksillekin löytyisi tilaa! Ilmojen lämmetessä iskee kunnon shoppailuinnostus ja täytyy tehdä muutamat must-have hankinnat. Toivoitte että esittelisin kevään trendejä, joten tässä tulisi muutamia mun mielestä tämän kauden ykköshankintoja keväiseen ja kesäiseen vaatekaappiin!

544

1. Kimono

Yksi kevään suosituimmista trendeistä on ehdottomasti erilaiset kimonomaiset vaatekappaleet. Näitä on jo kaupat pullollaan ja niitä löytyy erilaisissa kuoseissa, hapsuilla ja ilman sekä ihanan kevyissä tai aavistuksen paksummissa materiaaleissa. Tuollainen kukallinen kimono on kesällä ihan täydellinen farkkushortsien ja croptopin kanssa 
48784
2. Sneakers

Nämä kengät eivät varmaan sen enempää esittelyjä kaipaa. Niken tennarit on jalassa supermukavia ja mäkin oon tässä pikkuhiljaa tottunut niiden sporttiseen ulkonäköön. Sellaisia kunnon "lenkkareita" en edelleenkään ikinä laittaisi kaupungille, mutta Roshe runit miellyttää kyllä silmää mukavuudesta tietenkään tinkimättä. Nuo mustat onkin tulossa mulle postissa, kun vihdoin nettikaupatkin sai näistä lisää kokoja jeii!

846
3. Väljät shortsit

Kuumana kesäpäivänä on ihana vetäistä jalkaan vilpoisat, tuulessa hulmuavat shortsit tiukkojen farkkushortsien sijaan. Näitä löytyykin upeissa eri printeissä sekä lyhyenä että polvipituisena. Polvipituinen malli on just tänä keväänä todella in ja niitäkin oon jo vaatekaupoissa bongaillut erilaisissa materiaaleissa. Leopardikuvioiset ja kukalliset haluaisin ainakin kotiuttaa, mutta toisaalta tuollaiset siistimmät tummatkin olisi tarpeelliset...

46468
4. Pitsiset bralettet

Kesällä alusvaatteetkin saa olla rennompia ja kevyempiä ja mä oon ainakin ihan täysin ihastunu näiden pitsisten rintsikoiden söpöyteen! Noissa ei haittaa jos tuota pitsiä vaikka vähän vilahtaa paidan alta (enkä nyt tarkoita mitenkään mauttomalla tavalla) sellaisten löysien kesätoppien/neuleiden kanssa käyttäessä. 

8774

5. Haalarit

Haalarit on olleet muodissa jo useamman vuoden, mutta tänä keväänä niitä näkyy paljon varsinkin pitkillä lahkeilla varustettuina. Haalarista saa tosi helposti asukokonaisuuden valmiiksi, kun tuohon heittää vaikka nahkatakin päälle ja balleriinat/korkkarit jalkaan.  Noissakin näkyy paljon geometrisia kuvioita ja printtejä, mutta mustasta tai harmaastakin saa tosi tyylikkään erilaisilla asusteilla.

44656
6. Asusteet

Viimeisenä vielä trendikkäimmät asusteet, eli vartalo- ja pääkorut sekä korutatuoinnit. Noita tatskoja pistän tilaukseen heti kun saan jotain rusketusta pintaan, koska muuten ne ei välttämättä toimi edukseen aivan kalpealla iholla :D Kukkapannat ja -asusteet kuuluvat tähänkin kesään ja tuollainen söpö donitsi olisi ainakin kiva hankkia. Kesäksi haluan usein myös jonkun uuden tuoksun ja iskin Sokoksen verkkokaupassa silmäni tuohon Lanvinin limited edition uutuuteen. Se tavallinen Marry me on yks mun lempituoksuista, joten täytyy ehdottomasti käydä nuuhkimassa tuotakin, jos siitä vaikka tulis mun kesätuoksu 2015. 

Mitä te aiotte hankkia kevääksi ja tulevaksi kesäksi? Löytyykö samoja juttuja? :)

M

12 kommenttia:

  1. Oii löyty kyllä paljon kivoja juttuja :)<3 nuo korutatuoinnit on niin siistejä!! Itekkin sain noita fiorellesta lahjana kenkien mukana! Ja äää tuo ginan jumpsuit olis aivan ihana <3 rakastuin myös täysin tuohon zaran kimonoon !! <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ookin aika kivoja kevätvaatteita tänä vuonna! <3 Oi että, noi korutatuoinnit on kyllä ihania, vähän hyvä et sait niitä kaupanpäällisiks! :)

      Poista
  2. Tommonen jumpsuitti olis tosi kiva, mutta ei oo mikään must have mun kohdalla! :-) Noi niken sneakersitkin olis tervetulleita mun käyttöön ♥ :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jumpsuitit on kyllä kivoja! :) Yritin ettiä sellasta mutta ei ainakaan vielä löytyny sopivaa, mut ehkä niitä tulee vielä lisää erilaisia :) Joo Niket on kyllä ihania <3

      Poista
  3. Ooi vitsit kuinka kivoja kollaaseita ja vaikka mitä mieluista löyty tännekkin suuntaan!! Ja noi tatskajutut ois nii kivoja kesäks!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit!! <3 Joo niin olis, varsinkin tollaset kultaisen väriset näyttäis niin kivalta ruskettuneella iholla :)

      Poista
  4. Kimona ja tollanen jumpsuit olisi kyllä ' kesän ostoslistalla ' ;) on ne vaan ihanan näköisiä ♥ tosi kiva postaus, tälläsistä kyllä saa vaan lisää inspiraatiota vaikka kaikkia noita ei edes hankkisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu täällä, sellaiset täytyy kyllä saada! <3 Kiva että tykkäsit, näitä on tosi mukava myös toteuttaa! :)

      Poista
  5. Olipa kivoja kollaaseja! :) Ite kans haaveilen jostain ihanista sneakerseista <3 Noi tatskat ois kans niin hienoja ruskettuneella iholla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, näitä oli kyllä kiva väsätä! :) joo sneakersit on kyllä huippuja! Sopii niin moneen asuun ja mukavat jalassa :) <3

      Poista
  6. Oooih, kelpuuttaisin itselleni kaikki kaikki kaikki! Ihania juttuja olet koonnut :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo kun saisi kaikki!! <3 Tällaiset kollaasit on kyllä hyvä tapa haaveilla, vaikka kaikkea ei hankkisikaan! :)

      Poista