23.11.2016

VEGAN BREAKFAST AT CAFE MOMENT


Prahan reissulla haluttiin sunnuntaiaamuna nautiskella kunnon aamupala jossain kivassa kahvilassa. Paikaksi valikoitui paljon suositeltu Moment, joka on kokonaan vegaaninen kahvila / ravintola. Listalta löytyi aamupalaksi niin pannukakkuja, vohveleita, smoothieta, mehuja, omelettia, "pekonia", puuroa kuin erikoiskahvejakin. Valinnanvaraa riitti myös gluteenittomissa vaihtoehdoissa ja annokset olivat todella isoja! Pannukakkukasat ja puurokipot tyhjenivät meidän nälkäisten suihin ja aamiaisella jaksoi hyvin pitkälle iltapäivään saakka. Tiskillä oli esillä niin houkuttelevia kakkuja ja muffinsseja, että sellainenkin piti vielä napata lähtiessä mukaan. Hinnat olivat myös hyvin edulliset, sillä annokset kustansivat noin 3,5-5 euroa ja kahvit alle 2 euroa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka jokaiselle ja ihan must vegaaneille!

Cafe Moment, Slezská 62, Praha

M

12 kommenttia:

 1. Oi ompa herkullisen näköinen aamupala! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Tulee ihan vesi kielelle, kun on niin herkullisen näköistä :D

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihan tajuttoman hyvälle näyttää! :) Nams!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia! Ois mahtavaa, jos voisit vinkata muistakin Prahan kivoista (vegaani)ravintoloista/kahviloista. Olis vähän inspiraatiota omaan parin viikon päässä odottelevaan reissuun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää Moment oli ainut kokonaan vegaaninen paikka missä käytiin, mutta muissakin ravintoloissa oli kyllä hyvin vaihtoehtoja lukuunottamatta niitä perinteisiä tsekkiläisiä paikkoja (listoilla näytti olevan pelkkää lihaa, yyyh). Lehka Hlava oli ihana ja tunnelmallinen kasvisravintola missä oli myös paljon vegaanivaihtoehtoja :) Sitten käytiin myös sushilla ja sellasessa Coa nimisessä aasialaisessa ravintolassa mikä oli ihan huippu ja monta vegaaniruokaa menussa :)

   Poista
 5. Oiii näyttää kyl ihan superherkulliselta!

  VastaaPoista
 6. Voisitko kirjoittaa käyttämästäsi kosmetiikasta juttua? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin kyllä kirjoittaa! Kiitos ideasta :)♥

   Poista