28.7.2016

TEURASTAMON TORSTAIMARKETTI


Teurastamolla (Työpajankatu 2, Helsinki) järjestetään aina kesätorstaisin marketti, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen tapahtuma. Tunnelmaltaan paikka tuntuu ihan siltä, ettei olisi Suomessa laisinkaan. Torstaisin Teurastamolla saa ostettua streetfood-tyylisiä annoksia viikoittain vaihtuvista ruokarekoista ja -kojuista ja avoinna ovat myös muut alueen ravintolat ja baarit. Hurjasta nimestään huolimatta myös vegaanitarjontaa löytyy oikein mukavasti. Teurastamo on loistava paikka istua iltaa viinilasin tai kylmän juoman kera ja kuunnella DJ:n soittamaa musiikkia lämpimänä kesäiltana. Huippuhyvä paikka after workille!


Tällä kertaa halusin maistaa Kellohallin kiviuunissa paistettua marinara-pizzaa. Taisi olla pieni virhe. Ensinnäkin pizzaa joutui odottelemaan reilusti yli tunnin ja toisekseen makukin oli aika perus, ei toisiaankaan mikään tajunnanräjäyttävä ja lisäksi se oli vielä kylmääkin.. Ensi kerralla nappaan siis taas jonkun takuuvarman streetfood-ihanuuden.


Testaamatta jäi vielä Jädelino, jonka valikoimissa on neljä päivittäin vaihtuvaa vegaanista jäätelöä. Jätskipaikka sulki harmillisesti ovensa juuri silloin, kun vielä odottelin pizzaani. Seuraavalla kerralla on pakko saada kyllä jäätelöäkin! Teurastamon fiilis pitää käydä kokemassa itse, joten suosittelen menemään jos torstaimarketti on vielä kokematta :)

M

2 kommenttia: