7.2.2013

3V Fitness

Kuukauden lusmuilu sai riittää, kun hankittiin maanantaina salikortit Kerobokanin 3V Fitnekseen. 3V on aivan ihana paikka, jossa on kuntosalien lisäks Les Millsin tunteja, joogaa, iso uima-allas, kahvila, loungeja ja loputtomasti vihreetä kasvillisuutta. Tulee hyvä olo heti kun astuu sisään, henkilökunta hymyilee ja ohjaajat on mukavia ja kannustavia. Jäsenyys yhdeks kuukaudeks maksoi 475 000rp eli noin 36e ja tuun varmasti käymään tuolla koko rahan edestä :)


Kävin maanantaina parin tunnin joogassa, tiistaina body balancessa ja kuntosalilla ja keskiviikkona booty+coressa. Nyt on kyllä yks lepopäivä tarpeen, on nimittäin pikkusen lihakset jumissa.. Jooga ja body balance-tunnit pidetään ulkona ihanassa katoksessa, jolloin treenaamisen tulee vähän lisää tunnelmaa. Rakastuin tosi paljon body balanceen, aionkin olla supernotkee kun tuun täältä takasin ;) Se meidän ohjaaja oli ihana, se vaan hymyili koko ajan ja hoki että "praise your core!". Mennään ens viikolla kokeileen TRX:ää, eli sellasta missä katosta roikkuvien venyvien hihnojen avulla tehdään kaikkia liikkeitä. Varmaan ihan pirun rankkaa, mutta pakko kokea sekin!


En tajunnu ottaa Suomesta mukaan mun salikenkiä (jotka tosin on jo monta vuotta vanhat ja kärsineet cheerleading-Kaepat..) joten piti hankkia uudet hyvät treenipopot. Käytiin yhdessä sporttioutletissa josta löysin kivat Reebokit 15 eurolla, Suomesta tuskin ois saanu noita alle satasella.. Sit löysin Denpasarista parilla egellä söpönvärisen urheilutopin jostain toisesta outletista. Nyt on kiva treenaa kun on uusia juttuja :)


Innostuin kyllä taas ihan kunnolla treenaamisesta, sen jälkeen tulee niin mahtava fiilis! Ootan koko ajan jo seuraavaa kertaa että pääsee taas sporttaileen. Mites te, ootteko jaksanu ahkeroida salilla? :)

M

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi minkä näkönen paikka! Tuollasessa kävis kyllä itsekki mielellään vaikka kokoajan! Vähän erisarjaa ku kytyset kuntosalit täällä suomessa.. Nautihhan tuolla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toi pelkkä paikka jo nostaa motivaatioo treenata! :) Varmasti :)

   Poista
 2. vähän erilainen mesta toi kun täälä suomessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pelottaa vähän jo valmiiks kun totutan itteni tohon ja sit kun pitää tulla takas suomeen.. :D

   Poista