3.2.2013

This week

Tällä viikolla on tapahtunu taas paljon kaikkee kivaa! Oon tutustunu uusiin ihmisiin, istunu ahkerana koulussa, syöny ihanissa ravintoloissa, hypänny vaatteet päällä uima-altaaseen, maannu rannalla, pelannu beachfutista, kaahaillu skootterilla riisipeltojen keskellä, skypetelly Suomeen ja paljonpaljon muuta. Tää viikko on ollu myös yhtä bilehelvettiä suoraan sanottuna, mutta kerrankos sitä Balilla ollaan :D Ens viikko sit vähän rauhallisemmin.. Tiistai-iltana mentiin porukalla Skygardenin buffettiin syömään ja jäätiin sen jälkeen vähän juhlimaan. Siellä on 21-23 freeflow eli ilmasia juomia niin paljon kun jaksaa juoda, voitte vähän arvata miten kävi. Päälle laitoin ihanan uuden valkoisen mekon, mitä ootte mieltä asusta? :)


Seuraavana päivänä piti saada hyvää ruokaa joten mentiin suosikkipaikkaan eli Cosmic dineriin! Varmaan ainoo paikka jonka listalta söisin melkein mitä vaan, varsinkin jälkkäreiden osalta! Meillä onkin tyttöjen kanssa tavotteena testata kevään aikana jokainen annos ;) Palvelu on tosi ystävällistä ja siellä on tarjoilijana maailman suloisin poika, se aina salaa repeilee meille siellä kun koitetaan hymyillä sille :D Tilasin taivaallisen hyvää pastaa ja jälkkäriks strawberry pancakeseja. Pannareissa kai vähän kesti (ei musta kyllä ees) niin se poitsu toi mulle lisäks vielä pallon suklaajädee nam! Vähän oli masu täys noitten jälkee :)


Täällä oli yks päivä joku juttu että uhrattiin metallille (???:D) niin meidän kaikkien skobot pihassa oli koristeltu uhrilahjoilla, vähän ehkä huvitti :D


Perjantaina lähdettiin taas vähän seikkailemaan ja ajeltiin tyttöjen kanssa Tanah Lotiin. Siellä on hienoja kalliorantoja ja temppeli keskellä merta. Mutta lisäks miljoona kiinalaista turistia kameroineen ja lapsineen juosten kiljuen karkuun korkeiden aaltojen vaahtopäitä.. Mekin saatiin vähän suolavettä niskaan kalliolla seistessä mutta ei nyt sentään kirkumaan alettu :D Rapuja sen sijaan saatoin vähän juosta pakoon..


There it comes....

 Bongaa joukon ainoo blondi.

Käytiin syömässäkin ja otin balilaisen nasi goreng sayurin eli paistettua riisiä ja kasviksia. Ei ollu mitään parasta nasi gorengia mitä oon täällä saanu ja annoskin oli nii pieni että tuli vaan vihaseks :D


Kahden ja puolen metrin pyton. Ette ehkä uskois mut kävin silittään tota!

Perjantai-illaks mentiin taas samoihin beach partyihin, joissa oltiin pari viikkoo sitten. Oli ihan kivaa mutta halusin lähtee jo suht aikasin kotiin joten hyppäsin mopon kyytiin (kuski oli onneks tuttu :D) ja pääsin omaan sänkyyn nukkuun muiden jatkaessa taas aamuun asti..

Lauantaina käytiin taas Cosmic dinerissä ja mietittiin että mitähän sitä tekis illalla. Tultiin siihen tulokseen että ei lauantai-iltaakaan voi vaan villalla viettää, joten suihkun kautta bilevaatteet niskaan ja Bintsu auki! Päädyttiin jälleen kerran Skygardenin freeflowhun ja meidän seurueeseen liitty neljä aussiakin. Ne sitten tilas meille skumppaa ja meloninmakuisen vesipiipun joten hauskaa taas riitti! Ehkä vähän liiankin, ei ois välttis ihan kolminkäsin tarvinnu vetää vaikka ilmasta olikin.. :D


Nyt voitte vaan kuvitella kuinka paljon väsyttää! Toivottavasti teilläkin on ollu mahtava viikonloppu ja ootte ehtiny rentoutuun, huomenna taas reippaana uuteen viikkoon :)

M

4 kommenttia: