26.8.2013

BLOCKFEST

Viikonloppuna oli pitkään odotetut Blockfestit! Ei tajuttu sillon ostaa ajoissa lippuja ja koko tapahtuma oli jo loppuunmyyty kun tajuttiin asia. Pari päivää kytättiin facebookin tapahtumasivua ja huutonettiä ja napattiin meille kahen päivän liput ihan superhalvalla, ei varmaan myyjä tajunnu että niistä maksettiin siinä vaiheessa jo toista sataa...:D Meidän piti alunperin mennä pelkästään lauantaina, kun mulla oli perjantaina töitä, mutta käytiin kuitenkin vaihtamassa rannekkeet ja vähän pyörimässä alueella ennen mun iltavuoroa.


Lauantaina mentiin sitten viimein ihan kunnolla nauttimaan festaritunnelmasta. Sää ei varmaan ois voinu olla täydellisempi, oli lämmin ja aurinko paisto pilvettömältä taivaalta. Napsittiin eka Anniinalla parit asukuvat ja ufoshotit ;)

Toppi Gina tricot (Anniinan), shortsit Edwin, korut H&M ja New yorker, balleriinat H&M


Mentiin eka kattoon Tuomas Kauhasta ja jouduttiin teinien puolelle kun A unohti henkkarit kotii :D


Treffattiin alueella Jyväskylästä tulleet Roosa ja Ansku, oli ihana nähdä noitakin tyttöjä! Käytiin kattomassa Jukka poika, Yön polte, JVG, Mäk Gälis, Sini Sabotage, Elastinen, Mac Miller ja tietenkin Cheek!! Vaikka en mikään maailman suurin Cheek fani ookaan niin pakko sanoo että toi oli oikeesti ihan huikee keikka! Se oikeesti räjäytti koko Ratinan ja huhhuh että me huudettiin siellä.. 


Jäi kyllä niin hyvä fiilis tän vuoden Blockfesteistä että on pakko mennä ens vuonna uudestaan! Oliko joku teistäkin tuolla ja tykkäsittekö? :) Musta ainakin oli aivan sairaan kivaa! Ainut miinus oli ehkä ne vessajonot, meinas rakko haljeta muutamaan kertaan hahah.


Seuraavana päivänä maistu kunnon ruuat Ruby&Fellasin terassilla. Tossakin oli niin ihana istuskella auringosssa ja katella alla lipuvaa vettä ennen kun noi annokset tuotiin pöytään. Sitten keskityinkin lähinnä ton burgerin tuhoamiseen :P Oikeesti ihan paras viikonloppu ennen koulun alkua!

M

17 kommenttia:

  1. Cheekin keikat on kyllä aina ihan hullun hyviä! Aura Festeillä täällä Turussakin koko jokiranta kaikui kun jengi lauloi mukana niin kovin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sillä on kyllä ihan uskomaton kyky saada yleisö mukaan! :D meen kyllä kattoon toistekin :)

      Poista
  2. onks sulla sukkahousut jalassa vai ootko noin kovasti muokannu sääriäs

    VastaaPoista
  3. Upeet hiukset, toi pinkki näyttää ihan mahtavalta! :--) Ja hahaa ufoshot sopii tietty väriin, mää niin tykkään siitä, vaikka kaikkien muitten mielestä on kuulemma aika pahaa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina, mäkin tykkään noista kovasti! :) Joo se sopi kyl hyvin väreihin! Ufoshot on kyllä ihan jees pieninä annoksina :D

      Poista
  4. Oletpas ollut söpönä liikenteessä. Tuommonen hiustyyli sopii sulle :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat hiukset.

    Täällä oli ainakin alkossa sinistä Ufo Shottia, kävin ostamassa. Tosin sitä ei oo tullut vielä maisteltua :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) aijaa en tiennykkään että sitä saa sinisenäkin! Pitääpä maistaa joskus :D

      Poista
    2. Niitä on ainakin kolmessa eri värissä, mutta alkossa saatavana pinkkiä ja sinistä.

      Poista
    3. Okei hyvä tietää, täytyy kyllä ostaa sellanen sininen joskus! :)

      Poista
    4. Noi ufot on siitä jänniä, kun jotkut sanoo että onpa tosi ihanaa ja toiset sanoo taas, että ihan kauheen pahaa. No siis toki muissakin on noin että toinen tykkää ja toinen ei, mutta varsinkin tuo tuntuu musta jakavan mielipiteitä.

      Toi pinkki väri kyllä hämää ihan älyttömästi, monet aattelee että se on semmonen imelän makuinen, mutta onkin aika salmiakkinen ja toki maistuu hieman niille ufokarkeille.

      Poista
    5. Joo ihan totta, mäkin oon huomannu että toiset tykkää sikana ja toiset ei yhtään :D No niin hämääkin, luulis kyllä värin perusteella että maistuu ihan erilaiselle..

      Poista