29.9.2013

Lontoon ostokset

Lontoossa riitti paljon shoppailtavaa ja kauppoja oli iha älytön määrä, joten muutaman ostoskassin sai aina päivän lopuksi hostellille kiikuttaa. Enemmänkin olis voinut ostaa, mutta mun ja Pihlan yhteiseen 15kg matkalaukkuun ei määräänsä enempää tietenkään mahtunut :D Mutta tein kyllä hyviä löytöjä ja tarpeellisia juttuja lähti mukaan. Yksi isompikin ostos tuli tehtyä (arvaatte varmaan noista kasseista..), mutta se kaunotar ansaitsee ihan oman postauksensa ;) Hinnat oon laittanu punnissa, mutta 1 punta vastaa suunnilleen 1,2e joten sitä ei oo kovin vaikea muuntaa euroiksi.


Victoria's secretiltä ostin muutamat pikkarit ja ihanan Such a flirt body mistin, johon ihastuin jo Kuala lumpurin lentokentällä, mutta päädyin silloin Pure seductioniin. Jes nyt mulla on sekin Pöksyjä sai viidet hintaan £20 (jaettiin P:n kanssa) ja tuoksu maksoi £11.


Primarkista löytyi kiva napapaita £6 ja Camden marketista toppi £2,5.


Molemmat huivit Primarkista, £4 kappaleelta. Noi on ihanan pehmoisia ja molemmat ollu jo kovassa käytössä nyt kun on jo niin syksyistä ja viileää.


Musta collegepaita Camden marketista £20 ja harmaa Primarkista £8. Noi on niin lämpösiä ja mukavia, mulla on itseasiassa toi BOY:n paita just päällä tätä kirjottaessa ja tykkään siitä tositosi paljon.


Pinkki urheilutoppi löytyi Primarkista hintaan £5 ja huulipuna £1. Batisten blondeille tarkotetulla kuivashampoolla oli hintaa £2 ja se oli kyllä niin löytö!! Ihan paras hiustuote ikinä! Oon nyt testaillu sitä muutamaan kertaan ja se tuuheuttaa super paljon ja pelastaa hädästä jos ei kerkee pestä hiuksia. Mutta kaikista paras ominaisuus siinä on se, että se on väriltään vaaleaa ja "värjää" tyvikasvun piiloon. Esim. jos laitan hiukset ponnarille ja suihkautan tota hiusrajaan niin tyvi on sen jälkeen todella paljon vaaleampi! En tiedä toimiiko toi tosi tummaan tyveen mutta mulla ainakin vaalenee ihan huimasti. Super hyvä juttu koska nyt hiusten värjäämisväliä pystyy vähän enemmän venyttää. Ainut vaan etten tiedä saako tätä blondiversioo Suomesta? Ainakin joitain muita Batisten kuivashampoita saa, mutta jos tiedätte saako juuri tätä jostain niin kertokaa ihmeessä :)


Oon koko syksyn ettiny uutta nahkatakkia ja vihdoin löysin kivan Forever 21:sta. £20 maksoin tästä eli aika edullinen löytö oli :)


Sitten vielä kotiinkin löytyi joitakin kivoja juttuja. Primarkista pehmoinen torkkupeitto £4, H&M Homesta pinkki lakanasetti £5 ja vaniljatuoksukynttilä £2.


Mitäs piditte ostoksista? :)

M

12 kommenttia:

  1. Tosi ihania ostoksia.:) tuo Boy paita näyttää kivalta. Samoin nuo topit.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ne on kans mun lemppareita noista :)

      Poista
  2. Mikä koko sulla on noista victorias secretin alkkareista? Löytyykö sulta vaikka h&m alkkareita joihin kokoo vois verrata? Ent noi liivit, vastako miten kokoaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niistä S-koko ja mun mielestä se vastaa aika hyvin hennesin S/36 kokoa :) VS:n liiveistä en osaa kyllä sanoo mut jos meinasit noita primarkin urheiluliivejä nii ne on M-kokoset ja vastaa kans ihan hyvin kokoaan! :)

      Poista
  3. pakko kysyä, että kun olit tuolla lontoossa, niin näitkö missään kaupassa Skittles- suklaakarkkeja?:D ois kiva tietää löytyykö niitä lontoosta ! :) oot upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä oikeen osaa vastata, en ainakaa muista kiinnittäneeni huomiota sellasiin.. Mut lontoosta löytyy kyl mitä vaa nii luulisin et niitäkin! :D kiitos <3

      Poista
  4. Mistä ostit ton kuivashampoon? Se on ihan sairaan paljon halvempi Lontoos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo niin on!! Mut hitsi mikähän sen kaupan nimi oli.. No mut semmonen kosmetiikkakauppa, vähän Bootsin tyylinen ja sieltä sai pinkkejä muovikasseja :D Nimi ei nyt millään tuu mieleen :(

      Poista