18.1.2014

Pakkaspäivän asuaJannika B - Jääkausi

Uhattiin Annin kanssa pakkasta ja käytiin Kirkkopuistossa nappaamassa vähän kuvia. En tykkää yhtään talvesta ja pakkasella välttelen ulkona olemista viimeseen asti mutta tietty asukuvien takia voi aina vähän uhrautua ;) Onneksi oli lämpimästi päällä niin pystyi kuvienoton ajan ulkona hengailemaan. Nyt kyllä osaa taas arvostaa niitä lämpimiä kesäpäiviä kun saa kuljeskella ympäriinsä pelkissä shortseissa ja topissa..


Tykkään muuten ihan älyttömästi tosta Jannika B:n uudesta biisistä! Se jotenkin kolahtaa muhun ihan täysin. Moni muukin Jannikan biiseistä liippaa tosi läheltä mun omaa elämää niin ei oo kyllä ollenkaan vaikea samaistua niiden teksteihin. Ehdottomasti yks mun lemppari suomalaisista artisteista! :)

M

6 kommenttia:

 1. Oot kyllä sellanen malli näissä, että huhuh<3! Ja tuo biisi onkin mulle aivan uus tuttavuus, pitääkin heti kuunnella! Monet Jannika Bn biiseistä kyllä kolahtaa tännekki ja kovaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpöhöpö, kuvaaja vaan oli niin taitava ;) <3 Joo kuuntelepas, mä tykkään kyl joka kerta vaa enemmän tosta biisistä!

   Poista
 2. Upeita kuvia :) ihanan väristä huulipunaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se onkin uus puna ja tykkään kovasti <3

   Poista