5.1.2014

Vuosi 2013

Nyt kun uusi vuosi on vaihtunut, voi miettiä mitä kaikkea tulikaan viime vuonna koettua. Sain uskomattoman ihania muistoja, joita en varmasti tuu koskaan unohtamaan ja opin myös paljon asioita, jotta voin tulevaisuudessa olla kenties vähän viisaampi. Löysin 30 kysymystä, joiden avulla voin kertoa teille vähän tarkemmin mun vuodestani 2013:

1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? Oon saanut parikin

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? No paljonkin! Oon surffannut, ottanu tatuoinnin, ollu tiputuksessa, ajanu skootterilla, snorklannu, pussannu krokotiilia, kiivenny vuorelle ja käyttäny hääpukua ;)


3. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? Paras muisto on varmasti se kun oltiin Filippiineillä, lilluin kuumana päivänä turkoosissa vedessä eikä mulla oikeasti ollut huolen häivää. Ajattelin sillon että oon maailman onnellisin tässä hetkessä ja yritin nauttia siitä niin paljon kun vaan pystyin. Toinen paras muisto on kun monena iltana Balilla ajoin kahdestaan kameran kanssa rannalle kattomaan auringonlaskua ja istuskelin vaan hiekalla ja kuuntelin meren pauhausta. Sillon tuli aina jotenkin rauhallinen ja samalla henkisesti tosi vahva ja voimakas olo.


4. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana? En oo. Yhden pojan kanssa kyllä riitelin enemmän kun laki sallii mutta sitä nyt ei välttämättä lasketa koska ei se tavallaan ollut mun ystävä ja ainakin musta se oli vaan lähinnä huvittavaa :'D5. Oletko muuttunut viimeisen vuoden aikana? Oon varmasti, kehitysmaassa asuminen sai ajattelemaan asioita vähän eri tavalla. Opin olemaan onnellisempi pienistä asioista, mutta sekin aina välillä unohtuu kun tää meidän länsimaalainen kulttuuri täällä nyt on mitä se on..

6. Kuka oli paras uusi tuttavuus? Tutustuin niin huippuihin ihmisiin että mahdotonta valita parasta! 


7. Synnyttikö kukaan läheisesi? Kaveri synnytti ihanan tyttövauvan :)


8. Kuoliko kukaan läheisesi? Ei.


9. Missä maissa kävit? Malesiassa, Indonesiassa, Singaporessa, Filippiineillä ja Englannissa.

10. Mitä haluaisit vuodelta 2014 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2013? Haluaisin saada mieluisan työn, saada parempia arvosanoja koulusta ja vetää leuan :D


11. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2013? Tää on paha koska en ikinä tiiä monesko päivä on :D Vaikka 3.1. kun sillon mentiin Balille!12. Vuoden suurin saavutuksesi? Tapoin nyrkinkokosen hämähäkin hiuslakalla :'DDD Kaikki ketkä tietää mun järkyttävästä hyönteiskammosta ymmärtää miks tää on saavutus!! Toinen saavutus oli kyllä täydellinen rusketus, en oo koskaan ollu sen värinen kun viime keväänä!

13. …ja suurin epäonnistuminen? Mulla muuttu keväällä ja varsinkin kesällä suunnitelmat vähän toisiin, mutta enää en oikeestaan ajattele sitä epäonnistumisena vaan enemmänkin uutena mahdollisuutena johonkin vielä parempaan tulevaisuudessa.


14. Kärsitkö vammoista? Joo jotkut vanhat tsiipparivammat aina välillä muistuttaa olemassa olostaan ;(


15. Mikä oli paras asia, jonka ostit? Kaikki Victoria's secretin jutut ja Vuittonin laukku.16. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Mun ystäväni, joka on jaksanu kuunnella mun itkua ja valitusta mitä turhemmista asioista.

17. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? No miesten. HUHHUH, mutta hengissä ollaan :D


18. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Matkusteluun ja uuteen käsilaukkuun.19. Mistä innostuit eniten? Kaikesta uudesta ja jännittävästä kun asuin Balilla. Joka päivä näki jotain uutta ja ihmeellestä mitä ei aina omin silmin meinannut edes uskoa todeksi :D

20. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? Surullisempi. 


21. Lihavampi vai laihempi? Muutaman kilon laihempi.


22. Rikkaampi vai köyhempi? Varmaan suunnilleen aika samanlainen rahatilanne.23. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? Liikkunut enemmän ja syönyt terveellisemmin. 

24. …entä vähemmän? Rakennellut pilvilinnoja ja itkenyt miesten ja muiden asioiden takia, joille ei voi itse mitään.


25. Miten vietit joulun? Perheen kanssa jokavuotisten perinteiden mukaan.


26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? Pretty little liars, katoin sitä kesällä neljä tuotantokautta ihan parissa viikossa :D27. Mikä oli paras lukemasi kirja? Hotel Kerobokan.

28. …entä musiikillinen löytö? Australialaista Parachute Youthia tuli kuunneltua ihan sikana!


29. Mitä teit syntymäpäivänäsi? Synttäripäivä alkoi brunssilla Tampereella ja jatkui juhlien tyttöjen kanssa Jyväskylässä. Oli oikein ihanat synttärit :)


30. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? Ystävät, aurinko ja koirat.


M

2 kommenttia:

  1. Aivan upeita nää kuvat!! Ja vastausetki oot kirjottanu jotenki tosi kiinnostavasti, tai silleen että haluais lukea enemmänki :)

    VastaaPoista