5.10.2014

Lazy Sunday

Tänään vapaan sunnuntaipäivän kunniaksi nautin kunnon aamiaisen sängyssä. Rakastan kiireettömiä aamuja, kun ei ole kiire minnekään ja ehtii panostaa kunnolla päivän tärkeimpään ateriaan. Kaurapuuroa, smoothie, hedelmiä ja teetä - nam! En oo koskaan tykänny teestä, mutta vähän aikaa sitten löysin Clipperin lakritsinjuuriteen, jota voisin lipittää muki toisensa jälkeen. Se ei maistu yhtään teelle vaan lakritsille ja se on luonnostaan niin makeaa ettei kaipaa edes hunajaa. Auttaa tämän takia tosi hyvin myös makeanhimoon :)



Nyt kun ilmat viilenee niin myös iho tarvitsee lisää kosteutusta. Mulla on varsinkin talvella tosi kuivat jalat ja kädet, joten niitä pitää muistaa rasvailla paljon. Mun tän hetkinen lemppari rasva on synttärilahjaksi saatu Victoria's Secretin passion struck, joka tuoksuu ihan täydelliseltä  Myös muut vs:n tuotteet on kovassa käytössä koko ajan :)


Kävin tänään vielä pyörähtämässä kaupungilla etsimässä lämpöistä neuletakkia. Ei vielä tällä kertaa onnistanut, mutta neuleen sijaan löysin ihanan pehmoisen huivin Gina Tricotista. Huivi on tosi lämmin ja materiaali aivan ihanaa! Oli vaikea valita väriä mutta päädyin sitten tähän synkkään tummanharmaaseen, kun se menee hyvin mun kaikkien syys- ja talvitakkien kanssa.


Vaihdoin muuten kuvat vähän isompiin. Tykkäättekö? :)

M

8 kommenttia:

  1. Eiiikä, mulla on just kuvat tuosta Passion Struck -vartalovoista odottamassa tekstiä ja julkaisua! Tykkään kans ihan himona siitä tuoksusta, ihanan makea ja hedelmäinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai oli vai!! :D Se on kyllä niin ihanan tuoksuinen <3

      Poista
  2. Ihana kuvia ♥ tälläset postaukset on musta just niin kivoja ♥

    VastaaPoista
  3. Sama voide löytyy kaapista :) Ja kiitti tuosta tee-vinkistä. Mä juon muutenkin teetä, mutta tuo kuulosti niin hyvältä, että voisi maistaa.

    Eksyin blogiisi tänään ekaa kertaa, mutta kuvat näyttää just hyvän kokoisilta (ja hyviltä muutenkin!), kun on linjassa tekstin leveyden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa maistaa, varsinkin jos tykkää lakuista niin toi on niin hyvää :) Kiva kuulla! :)

      Poista
  4. Mä tykkään isoista kuvista, ehdottomasti annan siis ääneni tälle kuvakoolle! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mäkin tykkään niistä kyllä paljon enemmän :)

      Poista