20.11.2014

Rakas joulupukki!

Innostuin tekemään pienen kollasiin mun tämän vuotisista joululahjatoiveista. Haaveissa on ollu pitkään Niken fitnesskengät vanhojen cheerleadertossujen tilalle, joten tänä vuonna ne onkin ihan ykköstoiveena! Rakastan myös Victoria's secretin juttuja, joten olisi ihana saada vs: urheiluvaatteita ja täydellisen tuoksuisia vartalonhoitotuotteita. Myös vs:n passikotelo on ollut toiveissa jo vaikka kuinka kauan ja se olisi tarpeellinen kun matkustelen niin paljon. Kuvia etsiessä törmäsin myös tuohon ihan täydelliseen tuoksukynttilään, joka on aivan upea ja näyttäisi hyvältä missä vaan!

Myös hiustenhoitotuotteet, kuten laadukas hiusöljy on tervetulleita ja samoin joku oranssin/korallin värinen huulipuna. Myös ihanan pehmeät ja lämpimät huivit on vieny mun sydämen ja haaveissa olisi sellainen ihana vaahtokarkinvaaleanpunainen yksilö. En tähän kollaasiin löytänyt juuri oikean sävyistä, mutta jos tiedätte mistä sellaisen löytäisi niin vinkatkaa! 


Näistä osa jää varmasti vielä haaveiksi tai itse hankittaviksi, koska en oikeasti halua näin paljoa toivoa! Lahjat kuuluvat jouluun ja rakastan antaa niitä muille, mutta tärkeämpää joulussa on kuitenkin perheen kesken vietetty aika (ja ruoka!).

Mitä joululahjatoiveita teillä on? :)

M

17 kommenttia:

  1. Ihania toiveita! Tuo tuoksukynttilä kiinnostais muaki! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se jätti myös muhun niin suuren vaikutuksen että ehkä pakko tilata se jos pukki ei tuo! :D

      Poista
  2. Voisin toivoa nuo kaikki myös itselleni :) Treenivaatteet olisi tarpeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo treenivaatteet on kyllä aina tarpeellisia! :)

      Poista
  3. Uusia treenivaatteita kaivataan täälläkin päin! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tois kyllä mukavasti motivaatiota myös treenaamiseen! ;)

      Poista
  4. oii tuo tuoksukynttilä<33!! Ihania juttuja oot koonnut tähän kyllä :) Itelläkin odottaa samantyylinen postaus luonnoksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö ookin ihana! <3 jee kivaa, tykkään lukea näitä myös muiden blogeista!! :)

      Poista
  5. Kelpuuttaisin näistä kyllä ihan kaikki, on niin huippuja löytöjä että en kestä! :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä muuta sano! <3 nyt vaan pitää toivoo että on ollu tarpeeks kiltisti! ;)

      Poista
  6. Oi kun ihana toivelista! Itsellään on viellä ihan tyhjää että mitä sitä toivoisi enemmän stressiä on siitä että mitä keksisi poikaystävälle joululahjaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo ainoo jolla on stressiä sen asian suhteen, miten voikaan olla nii vaikeeta keksiä lahjoja poikaystävälle! :D

      Poista
  7. Kaikki on niin ihania juttuja, voisin kelpuuttaa ne itsellenikin. :) Mulla ois toiveena ainakin uus suoristusrauta ja henk.kohtainen meikkauskurssi, Ja yleensäkin kaikki lahjakortit on kivoja kun voi itse ostaa mitä haluaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi meikkikurssi kuulostaa tosi kivalta!! :) ja lahjakortit on kyllä myös huippuja, varsinkin ku joulun jälkeen alkaa alennusmyynnit!

      Poista
  8. Hyvin samankaltaisia juttuja mitä sullakin on!:)

    Hei, voisitko tehdä postauksen ostoksista mitä teit Balilla? Tulee vähän jälkijunassa tää pyyntö, mutta mulla on tulossa matka ajankohtaiseksi niin haluaisin nähdä mitä löytöjä oot onnistunut tällä kertaa tekemään ja mistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itseasiassa miettiny että tekisin sellasen "shoppailu balilla" postauksen! Voin siinä sit myös esitellä että mitä löytöjä oon ite tehny! :)

      Poista
    2. Jeeeee!!! Kiitti! Postausta odotellessa :)

      Poista